Írót kapott a Gears of War-film

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A kisebb csend ellenére sínen van az egy ideje már tervezett Gears of War-film, ami a Deadline értesülései szerint végre forgatókönyvírót is kapott, méghozzá az Avatar írójának, Shane Salernónak a személyében.

A The Coalition és a Universal Pictures nem tett le a korábban már megerősített, viszont egy ideje csend övezte Gears of War-filmről. A Deadline értesülései szerint ráadásul nem halad rosszul a projekt, ami végre forgatókönyvírót is kapott, méghozzá az Avatar-folytatásokon is dolgozó Shane Salerno személyében. Salerno egyébként olyan filmeknél működött közre korábban, mint az Amageddon és az Aliens. vs. Predator: Requiem, játékfronton pedig a Ghost Recon: Wildlandsnél is besegített.

Reméljük, Salernóval végre minden a helyére kerül, hiszen a Gears of War-film ötlete még 2007-re nyúlik vissza, amikor a New Line Cinema megszerezte a jogokat. Terveik szerint Len Wisemand és Stuart Beattie duója készítette volna el az adaptációt, a produkció végül 2010-ben bajba került és csak 2012-ben lehetett ismét arról hallani, hogy a Battleship és a Ted producere, Scott Stuber szeretne kezdeni valamit a filmmel. 

Most a Universal Pictures próbálja meg tető alá hozni a szélesvásznú változatot, amiről Rod Fergusson, a The Coalition vezetője nemrég úgy nyilatkozott, hogy ugyanabban az univerzumban játszódna, mint a játékok, de közben mégis saját útját járná a mozifilm.

12.
12.
DON GONDOCS
Én csak azt remélem hogy nem áll be a sorba és kapunk 18+ korhatáros filmet.
11.
11.
Prax
#4: Megy a stalker 2 melle :(
10.
10.
Macifasz
#4: Az jobb is, hogy nem készült el ezzel a felállással. Félreértés ne essék, imádom mindkét színészt, de ezzel a koncepcióval az is max címében lett volna Kane&Lynch, semmi másban.
5.
5.
Gykrizsi
#4: Az nagy lett volna!!!
4.
4.
x360player
Én azóta is a Kane&Lynch filmre várok,amiben állítólag Bruce Willis és Jamie Foxx játszottak volna......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...