Írót kapott a Gears of War-film

A kisebb csend ellenére sínen van az egy ideje már tervezett Gears of War-film, ami a Deadline értesülései szerint végre forgatókönyvírót is kapott, méghozzá az Avatar írójának, Shane Salernónak a személyében.

A The Coalition és a Universal Pictures nem tett le a korábban már megerősített, viszont egy ideje csend övezte Gears of War-filmről. A Deadline értesülései szerint ráadásul nem halad rosszul a projekt, ami végre forgatókönyvírót is kapott, méghozzá az Avatar-folytatásokon is dolgozó Shane Salerno személyében. Salerno egyébként olyan filmeknél működött közre korábban, mint az Amageddon és az Aliens. vs. Predator: Requiem, játékfronton pedig a Ghost Recon: Wildlandsnél is besegített.

Reméljük, Salernóval végre minden a helyére kerül, hiszen a Gears of War-film ötlete még 2007-re nyúlik vissza, amikor a New Line Cinema megszerezte a jogokat. Terveik szerint Len Wisemand és Stuart Beattie duója készítette volna el az adaptációt, a produkció végül 2010-ben bajba került és csak 2012-ben lehetett ismét arról hallani, hogy a Battleship és a Ted producere, Scott Stuber szeretne kezdeni valamit a filmmel. 

Most a Universal Pictures próbálja meg tető alá hozni a szélesvásznú változatot, amiről Rod Fergusson, a The Coalition vezetője nemrég úgy nyilatkozott, hogy ugyanabban az univerzumban játszódna, mint a játékok, de közben mégis saját útját járná a mozifilm.

12 komment - szólj hozzá!