Hivatalos a Black Ops III - Zombies Chronicles

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Treyarch formálisan is leleplezte a Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chroniclest, amely a korábbi pletykákkal ellentétben mégsem különálló játék lesz, hanem a Black Ops III meglepetés-DLC-je.

Már tavaly decemberben arról szóltak a hírek, hogy új tartalmak érkezhetnek a két éve megjelent Call of Duty: Black Ops III-hoz, amiben semmi különös nincs, lévén a friss epizód, az Infinite Warfare fele olyan jól teljesített, mint a Treyarch gyermeke.

Az utóbbi hetekben szinte már nyílt titokként tekinthettünk a Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chroniclesre, amiről azt hittük, hogy egy kibővített újrakiadás lesz, ám ennek csak a fele az igaz. A készítők tényleg felújítják a trilógia klasszikus zombis pályáit, de csak sima DLC-ként.

Ami a felhozatalt illeti, a pletykák igaznak bizonyultak, hamarosan a Nacht der Untoten, a Kino der Toten, a Shangri-la, a Shi no Numa, a Moon, az Ascension, a Verrückt és az Origins térképekkel bővül a Black Ops III.

A csomag május 16-án érkezik - elsőként PS4-re, majd egy hónappal később PC-re és Xbox One-ra is.

5.
5.
mzperxreg
#1: Nem teljesít jól? xD BF1-et lenyomta eladásokba. Ha el is olvasnátok a cikket talán jobban képbe lennétek. A korábbi zombis mapokat gyűjtötték össze benne. Sok meló nem volt vele, hisz a pályák már készen voltak, csak át kellett rakni a Bo3 motorja alá. A két főiskolás ficsúr simán megcsinálja úgy, hogy a többiek dolgoznak az új részen. Örömmel olvasom az ilyen haterkedők aranyköpéseit, nevetséges mind.
3.
3.
Drazhar
Hát nagyon sajnálom, hogy nem stand-alone mert az egész CoD-ból engem csak ez a coop zombis vonal érdekelne, reméltem, hogy az eddigi összeset (vagy akár csak a legutóbb párat) beleteszik egy csomagba.
1.
1.
lesik20
Na ha máshonnan nem innen látszik hogy IW nem teljesített jól. Vicc az egész, bár nem tekinthető még nagyon haldokló Szerianak, könnyen észrevehető hogy Activision addig akarja fejelni a teheneket amíg lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...