Kipróbálható a Hellpoint

Link másolása
A kanadai Cradle Games a Kickstarteren szedte össze a pénzt a Hellpointra, mely a Souls-játékok nyomdokaiba lép. A címhez most érkezett egy demó, melyet azonnal tölthettek is a Steamről.

2017-ben elvileg nem érkezik Souls-játék, ennek ellenére nem maradnak hoppon a zsáner rajongói. A Nioh és a The Surge mellett idén jelenik meg a Cradle Games fejlesztése, a Hellpoint.

A játékra a Kickstarteren gyűjtötték össze a fejlesztők a pénzt, mely hasonló mechanikákra épül, mint a From Software klasszikusai. A történet itt azonban a fantasy helyett, sci-fi környezetben játszódik, valamint olyan extrákkal is feldobták az alapokat, mint az osztott képernyős kooperatív mód.

A Hellpointhoz most érkezett egy játszható demó, melyet a Steamről már tölthettek is.

14.
14.
Yonkou
#12: Korrekt megfogalmazás.
Akkor másként. Ezt is, mint minden mást el lehet sajátítani, mesterévé lehet válni. Nem gond, ha valakinek nincs rá szüksége, csak akkor fogja be, mert a siránkozás "egy újabb DS klón" miatt nem vélemény nyilvánítás, felesleges fröcsögés. Amire pedig hasonló stílusú reakció érkezik.
13.
13.
Firsttime
#12: Micsoda szerencse akkor, hogy sokatok nem játszott azokban az időkben mikor kulcsokat kellett keresgélni, és legalább még térkép sem volt... Meg ilyen alapon, hogy könnyed szórakozásra vágytok, neki se álljatok egy ovetwatch vagy csgo vagy bármilyen kompetitív játékkal játszani, mert ott a siker is csak sok szenvedés és tanulás árán jön meg. Arról nem beszélve, hogy ha kiveszik a kihívást a jatekokbol, akkor mi értelme? Mindenkit simán halomra lősz aztán végigszaladsz a játékon. Jujj de király. Ennyi erővel megnézheted youtubeon is...
12.
12.
crytek
#11: Tudod sokunk a játékokat játékoknak tartjuk és annak is tekintjük ,ami a szórakozásról kikapcsolódásról szól. Ha félpercenként halunk és csak agyunkat basszuk fel az számunkra nem játék. Remélem ez érthető... Számunkra ez az agyatlan szar ennyi erővel...
11.
11.
Yonkou
#10: Értem. Te az a fajta gamer vagy akinek ha valami túl nehéz az már szopás :) jól van fiam, akkor jó szórakozást a sok agyatlan szarhoz amit tolsz.
10.
10.
KRAT0S
Hát ha nektek az stílus hogy lemélytorkoztatnak benneteket fél percenként akkor jó szórakozást hozzá.
9.
9.
Yonkou
#6: Értelmezd amit írtam. Megsúgom erős, gúnyos szarkazmus volt.
8.
8.
imchristailor
#6: Uncharted a klonok klonja. Klonception.
7.
7.
Gykrizsi
#6: Az miért lenne, az is csak egy Tomb Raider és Gears of War klón, Indivel a főszerepben :)
6.
6.
KRAT0S
#5: Mutass már 1 Uncharted klónt okostojás,mert arra vevő lennék!!
firkálgattok itt össze vissza ész nélkül.
5.
5.
Yonkou
#4: Így van, én is unom már az ezredik call of duty klónt, mint pl a sniper: ghost warrior vagy az uncharted. Mindegyikben lőni kell, kitalálhatnának már valami újat.

De komolyra fordítva a szót, nem értem mi bajotok van. El kell fogadni, hogy a From új játékstílust teremtett. Nem kell szeretni. Én se szeretem a sport játékokat. Még se sírok oda minden egyes cikkhez, hogy a faszé jönnek az újabb "sport klónok", melyek csak meggátolják az innovatív játékok megjelenését (ami persze szintén baromság).
4.
4.
KRAT0S
Kezdem már rohadtul unni hogy mindenhonnan DS klónok jönnek
sehol egy új épkézláb ötlet.
3.
3.
crytek
#2: Ő nem ezt mondta "minden ami ezentúl ilyen stilusban jött másolat lesz?" Nem másolat. hanem GYENGE másolat :)

Kise kell próbálni elég megnézni a videót.
2.
2.
bAguziB2
#1: Gondolom kipróbáltad, mielőtt ideböfögtél valami hülyeséget. A Dark Soulst befejezték, nem lesz több, letett egy alapot az ilyen játékoknak...minden ami ezentúl ilyen stilusban jött másolat lesz? Szedd már össze megad kicsit.
1.
1.
XuChi
Gyenge màsolat, semmi több....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...