12 millió játékosnál tart a The Crew

Link másolása
Mérföldkőhöz érkezett a Ubisoft autós MMO-szerű játéka, a The Crew. Tizenkétmillió regisztrált játékossal büszkélkedhet a cím, akik több tízezer évnyi játékórát öltek a címbe összesen.

2014 végén jelent meg a The Crew, melyhez azóta két nagyobb kiegészítő is érkezett. A Wild Run az off-road mókára helyezte a hangsúlyt, a tavalyi Calling All Unitsot megvásárolva pedig a rendőrök oldalára állhattunk. A játékhoz máig érkeznek frissítések és a közösség is aktív maradt.

A Ubisoft a vállalat blogján jelentette be, hogy 12 millió regisztrált játékossal büszkélkedhet a The Crew, akik eddig több ezer évnyi játékórát öltek a címbe összesen, valamint napi 30 ezer fotóval bővítik a galériát. Bár a dicsőséget nem akarjuk elvitatni, azért érdemes megjegyezni, hogy a játék tavaly ingyenes volt egy ideig PC-n és a Games With Gold-akciónak is a része volt, így többen nagy eséllyel onnan szerezték be a címet.

A blogon egyébként a fejlesztőcsapat Ivory Tower tizenkét tagját is megszólaltatják, akik nagyon hálásak a rajongóknak, hogy életben tartják a The Crew-t. Érkezett egy új videó is, mely visszatérésre csábítja a régi játékosokat és vásárlásra ösztökéli az újakat.

10.
10.
Klank
Ja és a Rockstar Games székházban azóta se tudják abbahagyni a röhögést...
9.
9.
Klank
Nekem is csak a Gold miatt van meg. Írok egy könyvet, és ingyen osztom a vasútállomáson minden felszállónak. Bestseller író lettem.
8.
8.
Zisten
Megtisztelhetnék azt a 12 millió játékost, hogy kijavítják a millió BUG-ot.
Meg hogy végre szobát találjon az ember egy rohad CREW vs . CREW-hoz,
7.
7.
crytek
Gondolom ebbe benne van az hogy 6-7 millió ember az ingyenes beszerzéstől kaptam meg... azt tuti beleszámolták.

Mivel konzolos statot nem tudom lehet-e valahol nézni így csak a pc-sről tudok nyilatkozni kökemény átlag 300-as tolják steam-en... Uplayen se lehet ez a szám 2000 felett. Maximum ez is még konzolon él ahogy kb minden szar :)
6.
6.
Derivel
"Érkezett egy új videó is"
Ez a videó tavaly szeptemberi...
5.
5.
Őrnagy
Éppenséggel el lehet játszogatni vele, de a zenék többet érnek benne, mint a játék maga. Mondjuk meglepett, hogy ekkora játékosbázissal rendelkezik a game. Sajnos én megvettem megjelenés napján, na, annyit nem ért...
4.
4.
GAMEROD
#3: ...tehát olyan játékoknál amik nem támogatnak egy kormányt azoknál egyenként kell beállítani vagy a keyboard, vagy a keypad részen a kiosztást. Csak ugye nem a keypadon nyomod meg az irányt, hanem a kormányt tekered arra, amelyik funkcióhoz rendeled vagy a pedált nyomod. Olyat még nem láttam aminél ez a variáció ne működne.
3.
3.
GAMEROD
#1: Arcade játék, nem szimulátor. Így kormánnyal nem is érdemes kísérletezni, de elvileg minden kormánynak működnie kell, csak természetesen úgy hogy a setup-ban külön be kell állítani a controllernél az AXIS-t. Magyarul turn left-nél tekersz egyet balra, és így tovább.
2.
2.
GAMEROD
Sokan szidják, de lehet hogy velem van a baj mert rohadt jól elszórakoztam/szórakozok vele. A Wild Run frissítéssel pedig már a grafika is rendben van, nem annyira matt mint a régiben. Az összes NFS egy játékba gyúrva, plusz motor, terep és egyéb extrákkal. Igaz hogy arcade, de inkább legyen arcade minthogy minden kanyarban anyázzak mert beleszállok valamibe.
1.
1.
Falcon
én is jól ráfüggtem erre kiderül hogy nem támogatja a logitech g29 kormányom azóta elő sem vettem nehogy már joy-al nyomjam mikor ott egy 120 ezres kormány az ubisoft meg egy filért sem lát többet tőlem a jövőben ezért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...