Egy darabig még várnunk kell a BioWare új címére

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 10.
  • Csúszás
Link másolása
Habár az eredeti tervek szerint legkésőbb 2018 márciusában megjelent volna a BioWare vadonatúj címe, az Electronic Arts a legutóbbi pénzügyi beszámolója során bejelentette, hogy elhalasztotta a premiert.

Habár pletykákat hallottunk már, a játékról nem sokat tudunk egyelőre, a BioWare mindössze annyit erősített meg, hogy a címnek egyik korábbi alkotásukhoz sem lesz köze, és több mint húsz év játékfejlesztői tapasztalatát összegzik benne. Az EA beszámolója szerint kiemelt szerepet kap benne a közösségi élmény is, árulkodó legalábbis, hogy épp emiatt csúszik a játék.

Andrew Wilson vezérigazgató szerint "a dizájn lenyűgöző, a játékmechanikák kitűnőek és az akció is üdítő" a játékban, amely egy "élő szolgáltatás" köré épül. A kiadó szerint ezen az elemen, vagy ahogy Wilson fogalmazott, a "közösségi élmény dizájnján" kell még tupírozniuk, ezért döntöttek úgy, hogy csak a következő pénzügyi évben, tehát valamikor 2018 áprilisa és 2019 márciusa között jelenhet meg a játék.

12.
12.
Hab
#11: Dragon Age: Inquisition-nél szerintem sokkal jobb. A probléma szerintem az hogy sokan felültek a médiának, és már eleve nagyon kritikusan álltak a játékhoz. Még nem vittem végig, de egyáltalán nem rossz játék.
11.
11.
tundrish
#10: A vicc az, hogy le lehetett. Rengeteget eladtak belőle. A bioware név elpasszolt egy csomó példányt. Én is megvettem (tehát szintén belefutottam a hibába), hiába láttam a metacritic értékeléseit. Most már végig is tolom, pedig kivételesen nagy hulladék. De hát a nosztalgia a cím iránt...
10.
10.
GAMEROD
Ezelőtt azt gondolták hogy az Andromeda féle szemetet le lehet nyomni a nép torkán, nem így lett ígyhát csúsznak mert dolgozni is kéne vele.
9.
9.
delphijos
Valaki panaszkodott a Tokyo 42-nél hogy minek ilyen hír. Nekem pl. ez a hír ilyen. A Bioware játéka, amiről nem tudunk semmit, ismeretlen időpontról ismeretlen időpont + ismeretlen időre csúszott. Oké.
8.
8.
Heldengeist
A BioWare az előző évtized egyik gyárosa volt az Obsidian mellett. Kár, hogy az EA nem nyugszik, amíg ezt a csapatot is ki nem végzi. Baldur's Gate 2-től a Mass Effect 2-ig mindig jó játékokat raktak le az asztalra. Aztán amikor 2010 környékén az EA profilt váltott és minden egyes címüknél zuhanórepülésbe kezdett a színvonal, magukkal rántották őket is.
7.
7.
kastorhun
Csak ne valami mmo legyen.
6.
6.
Hab
Lényeg hogy SW rpg legyen.
5.
5.
Angie Dee
csak el ne basszátok a dragon age-t, fütyik, mer' sírni fog a szívem...
4.
4.
ilovenancythompson
szeretem bájóvert, mindig minőségi játékokkal jön. kivi vagyok erre is.
1.
1.
tundrish
Hát ne legyen igazam, de a bioware közelmúltbeli produkcióit nézve nem maradunk le sokról a csúszással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...