19 millió játékosnál jár a Battlefield 1

A megjelenési tervek részletezése után következzenek a nyers számok! Az Electronic Arts az elmúlt negyedévre és a teljes pénzügyi évre vonatkozóan is beszámolt a teljesítményéről.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#9: Ez a komment nem komoly ugye? :D
#9
Mi Orsival xbox-on játcunk a Bf 1 -el. És a mai napig a leg szorakoztatób fps háburus játék ami xbox-on létezik mind páják karakterek illetve jármüvek miatt a bf3 óta imádom öket ..hozzá teszem 1994 ota játcok konzolokon és 32 éves vagyok ne a levegőbe beszélek hanem tapasztalataim alapján sajnálom hogy igy gikázza valaki.. Nem vagyok cod os de nem bántom őket nincs ps-em de remélem egyszer velük is jácjatunk. (tiszteljük egymást gamerek
#8
Törölt felhasználó
#6: 19 milla játékosnál tart, nem annyi játszik vele. Van próbaverzió is, elég semmitmondó statisztika ez.
#7
#6: Először is a havi patchekkel gallyra baszták a netkódot. Sokaknál játszhatatlan. A repülést teljesen elbaszták, használhatatlanok lettek.
Még mindig nincs tartalom. Alap dolgokat nem képesek hozzáadni, változtatni. Felejtsd el az ingyen pályákat, a bejelentett 2 kopipaszt éjjeli pálya premiumos és fél évente lesznek DLC-k. Lehet mire a cár nevében megjelenik, PC-n le se fogják szarni. Talán már most is többen battlegroundsoznak.
Az a baj a DICE-al, hogy nem játékosok, csak készítők. Fingjuk nincs hogyan állítsák be a játékot.
Már vagy fél éve kint van, de már annyit romlott, hogy hánynom kell.
#6
#3 Mivel is teszik tönkre? A minden hónapban kiadott javításokkal (amikben van amikor ingyen pályát kapunk),vagy a negyedévente várható dlc-kel(amiben had ne kelljen felsorolnom,hogy hány plusz tartalmat adnak)...?!
Vagy mire gondolsz?
19millió játékos játszik vele...Nem hiszem,hogy annyira tönkre lenne téve...
#5
A 4-et nem fogják ütni egy jó darabig, A legjobb rész szerintem.
#4
#3: A Hardline a Visceral játéka, nem a DICE-é.
#3
Igen..... és amilyen ütemben tetszi tönkre a DICE, év végére már le se szarják (ala Hardline)
#2
#1: Eladod,kolcsonadod a jatekod maris ket profil jatszott egy eladott jatekon. Azokat szamoljak akik jatszottak vmennyit a jatekkal.
#1
Hogy lehet hogy 19 millió játékos van, de kevesebb vásárló?
A fifa meglepett, ezek szerint még mindig veszik a régi genes kiadásokat, amiben nincs benne a sztori mód.