Hamarosan VR-módot kap a Half-Life 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 13.
  • Videó
Link másolása
Tehetséges modderek csoportja jelenleg azon ügyködik, hogy teljesen VR-kompatibilissé tegyék a Half-Life 2-t. A projekt már a Steam Greenlighton számít a játékosok figyelmére, megérkezett az első trailer is.

A Road To VR csapata nem ma kezdte a szakmát: még 2013-ban készítették el a HLVR modot, amely már támogatta a Razer Hydrát - igaz, a mod csak a fejlesztői Oculus Rifttel volt játszható. A srácok ezért döntöttek úgy, hogy teljesen átírják a játékot, ami így már a modern VR-heatsetekkel is kompatibilis lesz, beleértve a HTC Vive-ot is.

A Half-Life 2: VR lényegében egy teljes konverzió, a készítők továbbfejlesztik a grafikát, amit HDR-fényekkel látnak el, lesz teljes mozgáskövetés, illetve a kezelőfelületet is ennek megfelelően dolgozzák át. A fegyvermodelleket újrarajzolják, lévén a modban manuálisan kell újratöltenünk a fegyvereket, így azok minden oldala láthatóvá válik - erre az alapjátékban nem volt szükség.

A készítők a Steam Greenlighton számítanak a rajongók támogatására. A Half-Life 2: VR egyébként ingyenes lesz a Half-Life 2 és a Half-Life 2: Episode One és Two tulajdonosai számára.

10.
10.
Heldengeist
#8: Az a probléma, hogy ez a Zoly-féle játékos nagyon elszaporodott az utóbbi 10-15 évben. Régebben tele voltak a fórumok, hogy a GTA V nem ad küldetést, közben csak a játékosok csesztek elolvasni a játék üzeneteit, mint például heist előtt keress egy 4 ajtós autót és dugd el egy félreeső helyen.

Ezért butulnak a mainstream játékok, nem a konzolok miatt, amit Boss általában szeret előadni. Egy HL folytatásnál pedig csak azon múlna a dolog, mennyire a mainstreamet céloznák vele (bár ahogy a CS:GO is elkurvult, valószínűleg nagyon).
6.
6.
strike19
#5: Tudom nem a te hibád. A sajtó is mindig Half Life 3-nak emlegeti.
5.
5.
Matt8888
#4: My bad. Ep. 3. céloztam.
4.
4.
strike19
#1: Annyira logikátlan ,hogy a half life 3 kell jönnie.
Előbb a Half Life 2 Episode 3-nak kell jönnie.

3.
3.
Matt8888
#2: Then tell me more :)
2.
2.
Firsttime
Hamarosan jön a hilfe-life 3...
1.
1.
Matt8888
Inkább a 3. jönne (inkább)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...