Hamarosan VR-módot kap a Half-Life 2

Tehetséges modderek csoportja jelenleg azon ügyködik, hogy teljesen VR-kompatibilissé tegyék a Half-Life 2-t. A projekt már a Steam Greenlighton számít a játékosok figyelmére, megérkezett az első trailer is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
#8: Az a probléma, hogy ez a Zoly-féle játékos nagyon elszaporodott az utóbbi 10-15 évben. Régebben tele voltak a fórumok, hogy a GTA V nem ad küldetést, közben csak a játékosok csesztek elolvasni a játék üzeneteit, mint például heist előtt keress egy 4 ajtós autót és dugd el egy félreeső helyen.

Ezért butulnak a mainstream játékok, nem a konzolok miatt, amit Boss általában szeret előadni. Egy HL folytatásnál pedig csak azon múlna a dolog, mennyire a mainstreamet céloznák vele (bár ahogy a CS:GO is elkurvult, valószínűleg nagyon).
#9
#7: Sosem tartottam sokra azt a Zoli gyereket, nem akarom bántani, de minden kritikájáról üvölt, legyen az film vagy játék, hogy tök hülye az egészhez. Ez amit meg most írtál tényleg durva :D Láttam is a tesztvideót. Mondjuk amúgy angry joe párti vagyok ha youtube tesztelőről van szó.
#8
#7: Mondjuk a HL engem különösebben nem érdekel, de arról a nyafogós, depressziós retardról megítélni az egész gamer társadalmat kicsit túlzás lenne. Neki inkább kapa való a kezébe, nem kontroller.
#6
#5: Tudom nem a te hibád. A sajtó is mindig Half Life 3-nak emlegeti.
#5
#4: My bad. Ep. 3. céloztam.
#4
#1: Annyira logikátlan ,hogy a half life 3 kell jönnie.
Előbb a Half Life 2 Episode 3-nak kell jönnie.
#3
#2: Then tell me more :)
#2
Hamarosan jön a hilfe-life 3...
#1
Inkább a 3. jönne (inkább)