E3 2017: Nem lesz ott a Halo 6 az E3-on

El kell keserítenünk azokat, akik a Halo-sorozat következő felvonására vártak az E3-on: Brian Jarrard, a játékok kommunikációs menedzsere árulta el, hogy bár lesz bejelentés a sorozattal kapcsolatban, az nem az új epizódhoz fog kapcsolódni.

Egy ideje már készülget a Halo-sorozat következő felvonása, azonban nem az idei E3 lesz az, ahol leleplezik a játékot. A sorozat kommunikációs menedzsere, Brian Jarrard árulta el a Redditen, hogy nem érdemes várni a Halo 6-ra a júniusi expón.

Ennek ellenére azonban nem maradunk Halo-bejelentés nélkül: bár a sorozat folytatása nem lesz ott a shown, abban biztosan lehetünk, hogy lesz valamilyen halós bejelentés - legalábbis Jarrard szerint.

Múlt hónap végén már volt egy pletyka azzal kapcsolatban, hogy felújított változatot kap a Halo 3, mely állítólag a Microsoft jó szokásához híven PC-re is megjelenik. A sorozat kultikus harmadik felvonása idén ünnepli tizedik születésnapját, így nem lenne meglepő a bejelentés, valamint a Scorpio leleplezése mellett is jól mutatna egy ilyen hír.

31 komment - szólj hozzá!