E3 2017: Nem lesz ott a Halo 6 az E3-on

El kell keserítenünk azokat, akik a Halo-sorozat következő felvonására vártak az E3-on: Brian Jarrard, a játékok kommunikációs menedzsere árulta el, hogy bár lesz bejelentés a sorozattal kapcsolatban, az nem az új epizódhoz fog kapcsolódni.

Kommentek

#31
#28: Erre meg azt mondom hogy jól gondolod, ma senki nem fog egy multi címet a "nulláról" külön fejleszten különböző platformokra, csak hogy kihozza belőlük a maximumot. Erre lennének az általad lesajnált exkluzív címek.

Amúgy azért érzek némi ellentmondást, abban hogy először gratulálsz az MS-nek hogy ők végre "kompetens" géppel jönnek ki, utána meg leírod hogy sajnos amiatt ahogy a mai fejlesztések zajlanak, a látvány ugyan jobb lesz , de nem "mellbevágó", hogy mindenki kidobálja a konzolját és rohanjon újat venni.
#30
#27: "tt valami félrement nem?"

Való igaz, bár úgy gondolom ma még a "sok" is erős túlzás.

A másik téma. Az hogy egy konzolgeneráción belól van egy olcsóbb, és drágább kivitel ( de maga a platform az kvázi ugyanaz ) az OK. De szerintem ma már CSAK egy 200e forintos konzollal kijönni az bukás. A PS1, Ps2 korában azért a pénzért máshol ( otthon ) nem látható látványban volt részed. De ennyi pénzért ma egy egész jó gépet veszel ami simán hozza ezt. Megmondom őszintén, én sem vettem volna ennyért ps4-et ( még ha erősebb is ).
#29
#16: Nem fogom ragozni csak annyit tennék hozzá, miért gondolod hogy fanboynak kell lenni ahhoz hogy valakinek az ütös exkluzív címek számítanak? De egyben igazad van, ha már cimkéket aggadsz rám, fanboy vagyok, a kiemelkedö játékok fanboya. Legyen az ps4en, psvr, nintendon, xboxon vagy éppen pc-n. Mindegyik van, de idöm legnagyobb részén a pron játszom (de biztos nem a játékok miatt, neeem dehogyis, hanem valami megmagyarázhatatlan okból a dobozra verem meg a ps4 es márkajelre...) mert a legtöbb jó játék azon van, ilyen egyszerü. Plusz a ds4 is jobban kézre fekszik most .Nem annyira mint anno az xbox360 kontrollere de jobban, kényelmesebb mint a One-é. A wiiu tabletje szörnyüség de valahogy még az sem tünik fel ha a Zeldával játszom.
#26
YanezModerátor
#25: Hát nem egészen. A Scorpio ugye egy drága konzol lesz, így nem hiszem, hogy egy olyan ember, akinek van PS-e, rászorul eladni, hogy legyen pénze Scorpra. Sőt, leginkább azt gondolom, hogy aki váltani akar, azok inkább az XO tulajok lesznek, hiszen a PS tulajok inkább váltanak/váltottak Próra. Az Pro és Scorpion között pedig nem egetrengető lesz a különbség, legalábbis anniyra nem, hogy most egy PS tulajnak megérje eldobnia a Prót és rohanni egy Scorpióért. Nulla értelme, hacsak nem egy Forza őrűltről van szó. Sima XO-ról viszont már lesz értelme átmenni Scorpióra, akárcsak sima PS4-ről, ha már azt vesszük.
#24
#16: "Az egyik egy olcsó géppel és a marketinggel, meg egy-két tényleg jó exkluzívval operál , míg a másik konkrétan kompetens játékgépet és alternatívát készül adni"

És eddig mi volt a koncepció? Tényleg nincs vennem semmi fanboyság, igazából a véletlen hogy ps-t vettem. És meg így is azt mondom hogy a live jobb, és a kontroller is kényelmesebb box-on. Sőt , valószínűleg veszek skorpiot, ha másért nem, az UHD BR miatt, meg tudom csapatnyi a Forza-t 4K-ban. De amit idéztem akkor is sántít. Hány nyilatkozat volt eddig az MS részéről hogy elégedettek a ONE teljesítményével? A tulajok is azt mondják hogy marginális a különbség. És így is van. A Pro is "felesleges" volt ugye. De most hogy jön a skorpió, a ps rögtön egy olcsó vacak lesz, bezzeg az MS "kompetens" játékgépet tesz le az asztalra.... Ok, nem fontosak az exkluzivok. De akkor a sima ONE-nál mi a koncepció? Ha csak a skorpió lesz a "kompetens" játékgép? Ja, és azért az is túlzás hogy mindent meg kapsz PC-re ami megveszel ONE-ra sőt, erős túlzás.
#23
YanezModerátor
#21: Öööm... ha valaki akar majd egy Scorpio-t, miért is kell hozzá lemondania a PS-ről, ha épp van neki?
#22
#18: Szerintem pont fordítva van. Az XO és a PS4 más közönséget célzott meg. Az XO-nál nagy hangsúly volt a TV-n, Kinect-en. A PS4 sokkal erősebben koncentrált a játékokra (itt a bemutató eseményekre, marketingre gondolok főleg).

A Pro meg a Scorpio szerintem teljesen ugyanannak a közösségnek szól. Az exkluzívok ugyanúgy fontosak a MS-nak. Phil Spencer idén is elmondta, hogy ez lesz az eddigi legjobb évük.

"Ha be is jön a skorpió, nem fogja elvinni a Sony-sokat a másik oldalra, de nem is ez a célja."
Szerintem pontosan ez a céljuk. Az XO tulajok elég aktívak sokat költenek, ők hiába veszik meg a Scorpiót nem sok extra bevételt jelent. PC only játékosnak nem igazán vonzó a Scorpió. Szerintem a fő cél minél több hardcore játékost átcsábítani a PS oldalról.
#20
YanezModerátor
#18: Ez egy jó megltátás, de ha valóban így van, akkor könnyedén légy kerülhet a levesbe. Miért? Mert ha a Scorpio mindössze egy alternatíva - ahogyan te fogalmazol-, akkor könnyedén elhasalhat. A jelenlegi gémereknek meggyőző ok kell a vásárlás mellett, ám egy jelenlegi felmérés azt mutatta, hogy őket még a Switch is jobban érdekli! Csakhogy, ha az MS valami brutál nagyot mutat az E3-on, akkor a Scorpio iránti érdeklődés jócskán megugorhat. Tehát szerintem minden az E3-on fog eldőlni, de mint mondtam, szerintem nem alternatíva kell ide, hanem egy(vagy több) ütős ok, hogy miért éppen a Scorpio.
#19
#16: +1000
#17
#16: Számomra a számok és sok youtuberes meg egyéb fórumon fellelhető emberek véleménye alapján is még mindig az jön le, hogy a konzolokat bizony a rájuk megjelenő játékok miatt vásárolják döntő többségben. Mert ha out of the box gondolkodásmóddal nézzük a dolgot, ahogy összefoglaltad, mi szólna a 60 milla ps4 mellett? És miért sokkal kevesebb a box? Miért volt ez egy kiegyenlítettebb dolog a 360-al? Teljesen nyílvánvaló, hogy az exklúzívok adhatják el a gépet jobban.
#15
#12: Ezzel a kommentel abszolút egyet tudok érteni.
#14
#11: Ps4re nem a fszt nincsenek, pont azért kéne skorpióra is valami brutál cím hogy látványos legyen az a plusz nafta ami benne van és átrendezze a sony önelégült pofáját.
#13
#8: Ako feszet fejsze nyele, már most borítékolhatod.Még jós-erövel sem kell rendelkezni ahhoz hogy egy magamfajta marha is erre következtessen.Kellenének ha nem is nekem de a fogyasztóknak azok a systemseller címek.
#12
#5: Horizon Zero Dawn szinvonalra gondolsz? ;) Csak alapjátékokkal (melyek 15 fpsel jobban futnak mint a konkurencia gépén ) nem fogják tudni eladni a skorpiót, az nagyon vékony lenne a sony masinájára megjelent és megjelenö exkluzív címei mellett. Szóval remélem ahogy a játékosok többsége is (nem arra a pár elitista bohockodására gondolok akik sznobkodnak a fórumokon és semmi sem elég nekik csak a 8K 120 fps, hanem világviszonylatban a többségre akik a játékok miatt játszanak elsösorban, és csak másodsorban panaszkodnak az esetleges fps dropok miatt) hogy lesznek rá fasza exkluzív címek vagy a Forza mellett legalább egy überbrutál systemseller cím, mert ha nem akkor a többség marad a konkurencia gépénél és pl a Bloodborne 2-nél, de a Spiderman-t a God of War 4et a Detroitot a Days Gone-t The Last of Us 2-t is mondhattam volna. Szóval most vagy szönyegbombázás lesz az ms-nél, és az eddig jól titkolt nagyágyú játékokat csodálhatjuk majd tátott szájjal a brutál izmos skorpión vagy csak primitiv faszméregetés lesz:-Hahaha az enyém 4 centivel nagyobb!-Mit érünk vele ha nincs mit ráhúzni és az összes jóság a 4 centivel kisebb társunk ölébe hullik? ...Pontosan! Semmit.