A Microsoft nem újítja fel a Halo 3-at

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 15.
  • Hír
Link másolása
Hiába készült el a Halo: Combat Evolved és a Halo 2 évfordulós kiadása, a Microsoft nem tervez hasonló remaster-verziót a Halo 3-ból. A hírt a fejlesztők közösségi menedzsere, Brian Jarrard hintette el.

Egyre homályosabbak a Microsoft tervei a Halo-frencsájzzal. A hétvégén a fejlesztők közösségi menedzsere, Brian Jarrard nyilatkozta azt, hogy a Halo 6 kihagyja a 2017-es E3-at, és ugyanez az úriember cáfolta meg a Halo 3: Anniversary Edition készültét is.

Pedig pont időszerű lenne a felújított változat, elvégre az Xbox 360 kultikus címe idén ünnepli 10. születésnapját. Hasonló remaster-verziót már kaptunk a Halo: Combat Evolvedből és a Halo 2-ből, és a dolog azért is fáj, mert így egyelőre lemondhatunk az esetleges PC-s verzióról.

Szerencsére az Xbox 360-as változat online szerverei még mindig működnek, és az Xbox One-os Halo: The Master Chief Collection részeként is játszható a Halo 3.

Azért egy kis remény mindig akad: a 343 Industries csapata egy "apró" bejelentéssel készül az idei E3-ra. Lehet, hogy június 11-én végre hallunk valamit a Steven Spielberg-féle TV-sorozatról?

5.
5.
#1: Az nem felujitas volt, ahhoz a reszhez nem nyultak hozza szinte semmit. Amugy nekem nem kell en pont lesz.rom ;-)
4.
4.
hoaw
Mai szemmel is szép a Halo 3
1.
1.
RangerFox
Ha a MC kiadásban már felújították 1080/60-ra a játékot, akkor minek kéne újra, külön kiadni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...