A Microsoft nem újítja fel a Halo 3-at

Hiába készült el a Halo: Combat Evolved és a Halo 2 évfordulós kiadása, a Microsoft nem tervez hasonló remaster-verziót a Halo 3-ból. A hírt a fejlesztők közösségi menedzsere, Brian Jarrard hintette el.

Egyre homályosabbak a Microsoft tervei a Halo-frencsájzzal. A hétvégén a fejlesztők közösségi menedzsere, Brian Jarrard nyilatkozta azt, hogy a Halo 6 kihagyja a 2017-es E3-at, és ugyanez az úriember cáfolta meg a Halo 3: Anniversary Edition készültét is.

Pedig pont időszerű lenne a felújított változat, elvégre az Xbox 360 kultikus címe idén ünnepli 10. születésnapját. Hasonló remaster-verziót már kaptunk a Halo: Combat Evolvedből és a Halo 2-ből, és a dolog azért is fáj, mert így egyelőre lemondhatunk az esetleges PC-s verzióról.

Szerencsére az Xbox 360-as változat online szerverei még mindig működnek, és az Xbox One-os Halo: The Master Chief Collection részeként is játszható a Halo 3.

Azért egy kis remény mindig akad: a 343 Industries csapata egy "apró" bejelentéssel készül az idei E3-ra. Lehet, hogy június 11-én végre hallunk valamit a Steven Spielberg-féle TV-sorozatról?

7 komment - szólj hozzá!