Augusztus végén jön konzolokra a Redout

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A WipeOutra hajazó versenyjáték nyár végén konzolokra is befut - erősítette meg az 505 Games. A februárban bejelentett Xbox One-os és PS4-es verzió munkálatait nem kapkodta el a 34BigThings csapata.

A Redout az antigravitációs versenyjátékok műfajában próbál nagyot alkotni. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott cím kompromisszummentes, gyors száguldást ígér lebegő járművekkel, változatos környezetben - partszakaszokon, fagyos tájakon és hatalmas sivatagokban is versenyezhetünk majd.

A karriermód 100 kihívást tartalmaz, de persze multiban is próbára tehetjük magunkat. Tizenegyféle játékmód áll a rendelkezésünkre, a hajónkat pedig részletesen testreszabhatjuk, és persze a különféle power-upok sem hiányozhatnak, a turbó, a pajzs, a javítódrón és így tovább.

A PC-s verzió már tavaly októberben napvilágot látott, de a 34BigThings februári bejelentése nyomán tudjuk, hogy az anyag PS4-re, Xbox One-ra és Switchre is megjelenik dobozos és digitális formában. 

A Redout: Lightspeed Edition augusztus 31-én landol a Microsoft és a Sony masináján, sajnos a Switch-verzió még lóg a levegőben.

3.
3.
logic5
#2: PC-n abszolút megfelelő.
2.
2.
mamgu
Háát ez szerintem nem szép.
1.
1.
semike
Hianypotlo!
ugyh en varom soxeretettel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...