A fejlesztők cáfolták a Thief 5 pletykáit

Nagyon úgy tűnik, hogy megalapozatlanok voltak a Thief 5-tel kapcsolatos pletykák. A negyedik rész fejlesztője, az Eidos Montreal vicces Twitter-bejegyzésben cáfolta az értesüléseket.

Kommentek

#37
#27: Amit akartam, leírtam, de ha lenne még mondanivalóm sem bújnék el privátba egy nyilvánosan kezdett vita elől.
#26
#21: Először is, nem azért emlegetem fel a modikat, hogy húzzanak ki bármiből. Épp azért, mert általában nem engem szoktak piszkálni, ha meg rám szólnak valamiért, nem még nekem áll feljebb. Nem is én kaptam két eltiltást idén.

Mégis miért?

Én nem a te kontódra akarok hős lenni, mert hát kinek a hőse lennék én itt? Te akarsz az áldozat szerep mögé bújni.

A sztorid meg szép és elhiszem, de irreleváns.

Az én álláspontom, hogy a játékplatformok egyenlőek, de nem egyformák. Ha pedig egy játék nem olyan jó, mint az elődje, akkor azért van, mert a fejlesztő vagy kiadó más demográfiát céloz meg a profitmaximalizálás érdekében. A te álláspontod az, hogy a PC a legjobb, mert a PC a legjobb és kész. Ha pedig egy játék nem olyan jó, mint az elődje, az a konzolok miatt van. Akkor is, ha már az elődje is multiplatform volt vagy a játékmechanika igazoltan működik más platformon is.

Amit meg nem cáfolok, azt azért nem cáfolom, mert nem hagyom terelni a szót. A vita nem akörül indult, hogy melyik játékplatform milyen, hanem hogy állandóan ott rúgsz a konzolokba, ahol bírsz és ez lassan már belsős poénná válik az oldalon. Ezért talál meg az a "napi három ilyen megokosodott".
#20
#19: Na és ez az, amiért idén már kétszer kaptál eltiltást. Egyébként gyanítom a te véleményed sem érdekel jobban senkit, mint az enyém. Legalábbis amíg ez a véleményed gerince, biztosan nem. És azt hiszem, veled is elég türelmes vagyok, mert ez a vita nem azzal fog véget érni, hogy elküldelek bárhova. Én nem így vitatkozom. Vagy elegem lesz belőle és itt hagylak, vagy a moderátorok vetnek neki véget. A tisztogatást már megkezdték. Most is te személyeskedsz és minősítgetsz komplett játékplatformokat, nem én.
#18
#12: Haver, te vagy a személyeskedés császára. Egy nem személyeskedő kritikus kommentre is képes vagy olyan hangnemben ráugrani, mint egy... hadd ne jellemezzelek kisebbségi sztereotípiákkal. Lehet, hogy én is néha egyszer-egyszer odaszúrok neked, de ITT vagy ITT nem én voltam.

Neked senki sem egyforma, a PC a csúcs, minden más alsóbbrendű, aztán elvárod, hogy mindenki csak csendben bólogasson. Fura, hogy olyanokra mondják mindig a flamelők, hogy őket ezért már rég kirakták volna, akik anyázás és mások élből lekezelése nélkül is képesek véleményt nyilvánítani.

A legrosszabb, amit eddig írtam rólad, hogy flamelsz és túlteng benned a fanbolyság, te meg "alacsony képességekre vall" és "az anyádat rendezték volna meg", aztán meg csodálkozol, ha a moderátorok nem a te pártod fogják és rögtön konzolos az oldal, konzolpártiak modik, itt egyenlőbbek a konzolosok és hasonlók. De nem ám azért, mert bárkivel vitába keveredsz, három kommenten belül elküldöd az anyjába.