Mozgásban a Resident Evil: Revelations új portjai

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 16.
  • Videó
Link másolása
Idén ősszel újabb kiadást kap a Resident Evil: Revelations, a Capcom ugyanis PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elhozza a sorozat eredetileg 2012-ben megjelent felvonását.

A Capcom még márciusban, a Twitteren jelentette be, hogy a 2012-ben először Nintendo 3DS-re megjelent Resident Evil: Revelations idén ősszel ismét felmászik a boltok polcaira, csak ezúttal PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz majd megvásárolható a 2013-ban PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra is megjelent kaland.

A játék története egyébként a negyedik és az ötödik rész között játszódott, míg a főszerepet Jill Valentine és Chris Redfield kapta. Alább gameplay videókat láthattok az új portokból:

6.
6.
PS4jacksony
Nem rossz csak ne csináljanak akciójátékot a resiből kell a feszült légkör és a jó fejtőrők . A játék mechanikája már lehetne kicsit modernebb. Kifinomultabb mozgás több párbeszéd realisztikus reakciók stb.De ez legalább tetszik idáig...
5.
5.
GAMEROD
Egyáltalán nem tetszett a Relevations. Színtelen, hangulattalan rész volt, tele buggal hiába ment az ígérgetés hogy az majd olyan lesz mint a megszokott.
4.
4.
guba800
#2: Állitolag már csinálja a capcom.
2.
2.
gorgo
miért nem adják ki a Resi 2 ezt nem is értem a sorozat legjobb vagy a második legjobb része.
1.
1.
guba800
Mèg anno xbox360 on játszottam vègig.nekem tetszett. Kiváncsi vagyok hogy mennyivel lessz szebb ps4 -en.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...