The Witcher-sorozatot készít a Netflix

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix lecsapott Andrzej Sapkowski fantasy regénysorozatának, a The Witchernek a jogaira, és megerősítették, hogy már dolgoznak Geralt vadregényes kalandjának tévésorozatos változatán.

A lengyel CD Projekt mellett a Netflix is meglátta a lehetőséget a The Witcherben, most pedig bejelentették, hogy élőszereplős tévésorozatot készítenek Andrzej Sapkowski vadregényes fantasy kalandfolyamából. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a megjelent regények közül melyek szolgáltatnak a történet alapjául, az viszont már most biztos, hogy a produceri teendőket az a Sean Daniel és Jason Brown kapta meg, akik a jelenleg nagy sikerrel futó és egyébként piszkosul jó The Expanse hasonló munkakörét is betöltik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor debütál majd a sorozat, annyi viszont bizonyos, hogy Sapkowski tanácsadói szerepben be fog segíteni, valamelyik részt pedig az a lengyel Tomek Baginski rendezi, aki nemcsak a The Witcherhez készített dögös videókat, de olyan Oscar-jelölt alkotásokat is maga mögött tudhat, mint A székesegyház és a Hanyatló művészet.

17.
17.
S.ityu
#16: színvonal és büdzsé szempontjából közel sem, a történetre ugyanez már sajnos nem igaz... rég átmentek gagyiba szóval valahol jogos :D tehát a Witcher-nél lehet, hogy írnak jó forgatókönyvet, de maga a kivitelezés nem fogja hozni a várt szintet, ami sajnálatos, hiszen volna benne lehetőség bőven
16.
16.
Mufika
#15: Kész szerencse hogy a trónok harca is teszkós már egy ideje :^)
15.
15.
S.ityu
hurrá :D kapunk egy teszkós Trónok harcát xD
13.
13.
piskóta
Trónok harcához hasonló komolyságot kérnék a készítők részéről és akkor rendben leszünk. De a mai módit elnézve félek, hogy egy könnyen fogyasztható, langyos tinimatiné lesz belőle.
12.
12.
Gykrizsi
#11: Szerintem a novellák közül lesz az első évad, aztán talán a regények, ha sikeres. Így inkább egy Yennefer és Geralt páros lesz érdekes. Meg Dandelion :)
11.
11.
mephi
Pont most olvasom a könyveket. Nem lesz könnyű dolga a filmkészítőknek, lesz elvárás bőven. Vajon ki fogja Cirit és Geraltot játszani?
Rég örültem hírnek ennyire :)
9.
9.
Gorrister
Na, ennek örülök. A sorozat a Witcher 3-mal ellentétben legalább elfut majd a gépemen. :D
8.
8.
kamgecam
#6: +1 Ugyanígy vagyok vele!
6.
6.
Gykrizsi
Mivel a játéknál csak a könyveket imádom jobban, így nagyon várom, bár félek is. Többször olvastam őket, sajnos hatalmasok az elvárásaim.
5.
5.
Stack
Ez egy igazán jó hír a napra! :-)
Szerencsére a regény jobban bejött mint a játékok. Sokkal mélyebb a story és a lehetőségek!
Az hogy az Expanse-es banda veszi kézbe, már bizakodásra ad okot!
Kíváncsian várom én is!
4.
4.
kisskolos
Nos én ezért abban bízom, hogy nem a játék, hanem a könyvek lényegét célozzák majd meg. Közben pedig fátyolos szemmel arra gondolok, vajh, ha a M.A.G.U.S. rálelt volna hajdan a helyes ösvényre, talán most egy Gorduin tévésorozat-bejelentést ünnepelnénk...
3.
3.
Lorthirash
Sorozatként szerintem megfogja állni a helyét, én személy szerint a WarCraftból is azt tudnék jobban elképzelni, meg a Tolkien Univerzum előzményeit is inkább sorozatban lehetne jobban visszaadni.
Kíváncsian várom mi lesz ebből.
2.
2.
Shifty
Ahogy írtuk is, a regényeket veszi alapul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...