E3 2017: A Sony már bemelegít

A Sony már hangolódik a jövő hónapban esedékes idei E3-ra, a konzolgyártó ugyanis kiadott egy rövid teaser trailert, amiben felvezeti, mi mindenre számíthatnak majd a rajongók.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#78
#67: nyugodtan Sorolhatod a jó RPG-ket, mások is szeretik őket, hàtha kimaradt valami véletlenül, ami a listádon van
#77
#68: Az nálam is gyakori probléma volt de a mostani kiadás már rendben van. Ettől függetlenül sok ismerős a boxra esküszik ami furcsa mert nekem pont az nem áll kézre. Szokás kérdése:) ami viszont baj, hogy kicsit recseg ropog a ps kontroller bár ha egy komoly partiban vagyok fel sem tűnik.
#75
Xo info:
Feltamasztjak a Scaleboundot ?
#73
Final fantasy7et mutassatok.
Ha mar annyira belengettetek
#72
#69: "de attol nem mondhatod egy jatekra hogy szar max neked szar"

Ezzel egyet is értek, de nem is mondta. Csak hogy szerinte a Witcher jobb. Erre mondtad hogy nem mondhat ilyet, mert a Zeldával nem játszott eleget.
#71
#69: Rendben, hagyjuk. Értem mit mondasz, csak én máshogy látom. Viszont túlzásba sem kell esni, én egy szóval nem írt am azt, hogy a Zelda szar lenne.
#67
#52: Hat az sem igazan erv, hogy "a wiccser a legjobb es kesz, nyafi, nyafi nyafi" :D
De szorakoztatsz :D
#66
#65: Inkább DMC-t :D
Majd meg halok egy jó h'n s-ért.
#65
a witcher meg a zelda is szar....DnD-t a népnek!
#64
#63: MEg annyit, hogy az ms is meg a sony is szerinted semmi újdonságot nem csinál, csak a hardvert fejlesztik, meg elb@sszák a kontrollert. Hehh. Persze, hogy fejlesztik a hardvert, ők a legújabb miltiplatform játékokat is szeretnék élvezhető minőségben tálalni. Teljesen más piac mint a nintendo. A kontrolleres részt meg végképp nem értem. A one kontroller tök jó a ds4 meg mérföldekkel jobb a ds3 nál... Nem értem miről beszélsz. Ha már fogást akarsz találni a másik két konzolgyártón, csak hogy jobban érezd magad, vagy hogy védd kicsit a nintendót, vagy akármilyen indokból is, legalább ne csűhülyeségeket írnál.
Jó játék a zelda, de ez "vilag egyik legjobb ha nem a legjobb " :DDD ez nonsense...
#62
#60: Nézd, én is utálom amikor valaki már egy fel perces teaser-ből tudja hogy hogy egy játék , film szar lesz. De azzal hogy órákig kell játszani valamivel véleményed legyen róla , azzal nem értek egyet. Persze, nem ír az ember tesztet fél óra játék után. Nem is fogja megismerni mélyebben. De azt hogy neki való ( szándékosan nem azt mondom hogy rossz játék, mert nem erről van szó ) azt rövid idő alatt le lehet szűrni. Ha az ételes példádat nézem, egy kiskanál kóstolóból megmondom ha nem ízlik. Nem kell megennem az összeset. Persze van olyan eset amikor "bizonytalan" az ember , tetszik is meg nem is ( ízlik is meg nem is ) , ezzel egyetértek, ilyenkor "próbálkozni" kell, de van olyan hogy az ember rögtön érzi hogy ez nem az ő játéka. Egy nőnél is van olyan hogy tetszik-tetszik, és idővel derül ki hogy nem válik be. De ott is van olyan hogy szinte "azonnal" érzed hogy nem, és nem kell évekig együttélni vele hogy biztos legyél. Én így gondolom. Ott van a Nier. Kipróbáltam, nem az en játékom. És nem kellett órákig jatszanom vele. Attól meg lehet baromi jó.