Most ősszel jelenik meg a WRC 7

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kylotonn rendezője, Alain Jarniou a Red Bull-lal folytatott beszélgetés során hivatalosan is megerősítette, hogy idén is lesz WRC-játék. A WRC 7 a tervek szerint valamikor az ősz folyamán jelenik majd meg.

Szűkszavú sajtóközleményben jelentette be a Bigben és a Kylotonn, hogy idén ősszel érkezik a WRC 7. A sorozat legújabb felvonásában olyan autókat terelgethetünk majd, mint a Toyota Yaris, a Citroën C3, a Hyundai i20 és a Ford Fiesta, de a játék rendezője, Alain Jarniou megígérte, további bónusz raliautók is kerülnek majd a végleges változatba.

A játék PC mellett PS4-re és Xbox One-ra biztosan megjelenik, míg a Switch-változatot még gondolkodnak. Jarniou elmondása szerint egyébként minden elemében továbbfejlődik az új rész, így még több kihívással, változatos helyszínekkel és még jobb vezetési modellel találjuk majd szemben magunkat.

3.
3.
semike
En varom! Engem meglepett pozitiv ertelemben miutan megvettem az 5.reszt es rajottem ha az ember jol beallitja az autot ez egy kurva jo kis game lesz! Konkretan a Dirt4-el nem is jatszom mert az egy ganyolt hulladek. Ossze kell hasonlitani a palyakat eg es fold a kulonbseg ugyh nem kell fikazni ezt a jatekot! Van benne kihivas es sokkal jobb mint a kodmazterszes kamurally....:)
2.
2.
Juha
#1: Szerk.: Nissan Datsun
1.
1.
Juha
Szerintem ez olyan semmitmondó bejelentés...
Nem tudom a TotalCar csapata milyen átfedésben van a My Summer Car finn készítőjével (igen, EGY fő készíti), de abban is egy Hondát kell felkészítenünk arra, hogy rally-t nyerjünk. Persze mellette ennünk/innunk/berúgnunk/szippantanunk/szaunáznunk/pisilnünk is kell, de amikor végre az adagoló beállítása után beindul, már indulnánk is versenyre :-)
De óvatosan, mert mostmár jöhet vonat is! Permadeath módban ez kicsit érzékenyen érintheti az embert...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...