Nyakunkon az Everspace premierje

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 19.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten kilép a korai hozzáférésű státuszból a Rockfish űrharcokra kihegyezett alkotása. Az Everspace határozottan jobban néz ki, mint pár hónappal ezelőtt: ráncba szedték a kezelőfelületet és a sztorit is.

Hosszú idő után végre megjelenik a Rockfish roguelike alkotása PC-n és Xbox One-on, ahol szeptember óta korai hozzáférésű státuszban volt elérhető. A megújult kezelőfelületen és az új hajókon kívül leginkább a sztorit dolgozták át a srácok, profi szinkront kapott az átvezetőkkel teletűzdelt kampány, illetve bekerült néhány friss bossharc is.

Az Everspace-ben belső vagy külső nézetben is irányíthatjuk hajónkat, nem kevés csatát vívva a csillagok között. A PC-s verzió támogatja az Oculus Riftet és a HTC Vive-ot is. 

A beígért hardcore mód és a joystick-támogatás nem készül el a premierre, de egy frissítéssel hamarosan be fog kerülni a programba. Az Everspace május 26-án érkezik, de még idén napvilágot lát PS4-en is.

3.
3.
KopyAti
Nem baj, úgy is az Elite: Dangerous-t várom már nagyon!
2.
2.
zsocc-nrg
Nem volt még szerencsém kipróbálni de ránézésre szerintem az egyik legszebb UE4-es alkotás, a látványvilág szemet gyönyörködtető. Nem beszélve arról hogy az értékelésekre alapozva már early access-ben is milyen kiváló állapotban volt a játék szóval instant buy ha megjelenik :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...