Háborús játékok a hétvégére

Ezen a hétvégén sem maradnak ingyenes játék nélkül a Steam-felhasználók: a tavalyi Call of Duty multiját ingyen próbálgathatjuk egészen vasárnap estig, valamint a Rising Storm 2: Vietnam is nyílt bétázik a napokban.

Ha a hétvégén valamilyen háborús játékra vágysz, akkor érdemes felnézned a Steamre, ugyanis a legutóbbi Call of Duty és a Rising Storm 2 is ingyen próbálgatható a napokban.

Az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty: Infinite Warfare multiját egészen vasárnap este 10-ig nyúzhatjuk, így remek alkalom lehet kipróbálni a tavalyi CoD-epizódot, ha még eddig nem tetted volna meg. Ha megtetszett a cucc, akkor a Steamen akciósan, 50 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Ha eleged van a sci-fi lövöldékből, akkor érdemes lehet ránézni a Rising Storm 2-re, mely a vietnami háborúba kalauzolja el a játékosokat. A többjátékos lehetőségekre kihegyezett FPS még nincs kész, viszont a nyílt bétának köszönhetően hétfő este 9-ig kommandózhatunk a dzsungelben. Akció itt is van: 25 százalékos kedvezménnyel lehet beszerezni a teljes produktumot, mely május 30-án jelenik meg.

7 komment - szólj hozzá!