Új Dragon Age-játék készül a BioWare-nél

Az Eurogamernek adott interjút Alexis Kennedy, a Fallen London és a Sunless Sea alkotója, aki a vele készült beszélgetés alkalmával elárulta, a BioWare már gőzerővel dolgozik a Dragon Age-sorozat új felvonásán.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#11
#6: Fallout 2-ben (1998) és Ultima VII-ben (1992) is lehetett nyíltan meleg a játékos karaktere, de valamiért nem ezzel reklámozták őket... De ezek csak azok amikkel én játszottam.
#10
Weekes remekül tud teljesen átlagos/sablon sztorikat is tálalni, szóval az egy jó hír, hogy ott van a bandában. Azonban ha tényleg képesek voltak 3 évig pihentetni a fejlesztést, akkor garantáltan egy összecsapott vacak lesz az egész. A francnak sincs kedve arra kiadni újabb 15 ezret, hogy megint az arcába toljanak több óra igénytelen fetch questet.
#8
#7: Még mindig nem mertem az új Mass Effectel játszani... Nos, talán majd 1x beszerzem, 1 bundleben
#7
Nekem speciel semmi bajom nincs a Meleg karakterekkel, illetve nem hétkőznapi témákkal.

Viszont az Androméda párbeszédjei kikészítettek... Szó szerint mintha egy Fanfic-et olvastam volna.
#6
#2: ha a téma nem kapna akkora figyelmet, mint amekkorában manapság részesítik semmi baj nem lenne ezzel: ott van az a csapattárs aki arra hajlik, jó, de ne kezeljük már ezt a Sárkány Kor legnagyobb revelációjaként. az egész románc témát hanyagolni kéne kicsit - legyen a játékban, de ne kezeljék már a játékmenettel megegyező fontossággal; úgyis hiteltelen, valósággal köszönőviszonyban se lévő interakciókra számíthatunk csak.
#5
Csak ne olyan legyen mint a 3
#4
#2: A nap kommentje!
#3
#2: :DDDDDD
#2
Dragon Age: The Incredible Adventures of the Epic Hero(ine) of the Pure Epicness of the Univierse or how can you beat evil only with homosexual beauty.

Fú de várom már.... nem is alszok míg meg nem jelenik...
#1
Majd az E3 után okosabbak leszünk.