Az új Pókember lehet Nathan Drake

A Deadline értesülései szerint a Pókember: Hazatérés új hálószövője, vagyis Tom Holland alakíthatja majd Nathan Drake-et a régóta készülő és a játéksorozat előtt játszódó Uncharted-filmben.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Sony Pictures egy új feltörekvő sztárt lát Tom Holland személyében, ugyanis a Deadline értesülései szerint a Pókember: Hazatérés után egy másik komolyabb franchise főszerepét is ő kaphatja meg. A magazin beszámolója szerint Holland jó eséllyel a régóta készülő Uncharted-film Nathan Drake-jét alakíthatja majd.

Ez pedig úgy lehetséges, hogy a Shawn Levy rendezte kalandfilm a fiatal kincsvadász Drake történetére koncentrál. Állítólag a harmadik rész visszaemlékezős pillanatai ihlették az ötletet, amikor az akkor még gyerekként bajba került Drake először találkozik Sullivannel. Ez a döntés egyben azt is jelenti, hogy a januárban véglegesnek hitt forgatókönyvet most át kell írni, de miután az ötlet a Sony Pictures vezetőjétől, Tom Rothmantől származik, minden esély megvan rá, hogy hamar megtalálják az új forgatókönyvírót.

Hollandet legközelebb az új Pókemberben láthatjuk, júliusban, majd év végén a The Weinstein Company közreműködésével kerül mozikba következő filmje, az Alfonso Gomez-Rejon rendezte The Current War, amiben Benedict Cumberbatch, Michael Shannon és Katherine Waterston oldalán tűnik majd fel az ifjú színész.

16 komment - szólj hozzá!