Az új Pókember lehet Nathan Drake

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline értesülései szerint a Pókember: Hazatérés új hálószövője, vagyis Tom Holland alakíthatja majd Nathan Drake-et a régóta készülő és a játéksorozat előtt játszódó Uncharted-filmben.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Sony Pictures egy új feltörekvő sztárt lát Tom Holland személyében, ugyanis a Deadline értesülései szerint a Pókember: Hazatérés után egy másik komolyabb franchise főszerepét is ő kaphatja meg. A magazin beszámolója szerint Holland jó eséllyel a régóta készülő Uncharted-film Nathan Drake-jét alakíthatja majd.

Ez pedig úgy lehetséges, hogy a Shawn Levy rendezte kalandfilm a fiatal kincsvadász Drake történetére koncentrál. Állítólag a harmadik rész visszaemlékezős pillanatai ihlették az ötletet, amikor az akkor még gyerekként bajba került Drake először találkozik Sullivannel. Ez a döntés egyben azt is jelenti, hogy a januárban véglegesnek hitt forgatókönyvet most át kell írni, de miután az ötlet a Sony Pictures vezetőjétől, Tom Rothmantől származik, minden esély megvan rá, hogy hamar megtalálják az új forgatókönyvírót.

Hollandet legközelebb az új Pókemberben láthatjuk, júliusban, majd év végén a The Weinstein Company közreműködésével kerül mozikba következő filmje, az Alfonso Gomez-Rejon rendezte The Current War, amiben Benedict Cumberbatch, Michael Shannon és Katherine Waterston oldalán tűnik majd fel az ifjú színész.

16.
16.
felegyi
#15: Nagyobb érdeklődést mutatok egy előzményfilm után, mivel olyan dolgokkal egészítheti ki a történetet amik valószínűleg már nem derülnek ki egy esetleges következő játékrésszel, vagy egy feldogozásból.
15.
15.
Dreadlox
Olyan nehéz Nathan Fillion-t megkérni hogy szerepeljen és hozzábaszni pár millát? Nem vagyok fanja ennek a sorozatnak. De akkor már minőséget csináljanak. Ne előzményt.
14.
14.
Dreadlox
Amikor megvan a szerephez a tökéletes színész, de a készítők szarnak bele

http://imgur.com/0mw1I8e
13.
13.
duderanch
Vajon melyik nagymenő producer döngeti a srácot, hogy ilyen fejjel ilyen szerepeket kap meg?!
Eddig ez a film is érdekelt volna, most már ez sem fog.. Remek filmes hírek jönnek a napokban..
12.
12.
Macifasz
#10: Nop, végig a fiatal Nathan Drake lesz a filmben. A felnőtt kiadásával nem fogunk találkozni. A flaschbackból annyi igaz, amit Gykrizsi írt...az ihlette, hogy a film a fiatalkori Nathanről szóljon.
11.
11.
Gykrizsi
#10: Szerintem a flashback ihlette, de maga a film nem az lesz
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Majdnem elfeledkeztünk a csodás Need for Speed 203 milliós bevételéről :D
...mondjuk megértem miért nem említetted. Mert egy szar XD
5.
5.
Gykrizsi
Szerintem ez így biztos bukta lesz. Kit szolgálnak ki ezzel? A Warcraft egy közismert dolog volt, ismert világ, és alapvetően új story, nem kellet előismeret hozzá. És így is jószerével bukott. Itt kapunk egy origin storyt, miközben a gamerek alapvetően kis százaléka ismeri az eredeti "művet". Minek lennék kíváncsi egy eredetre, amikor az sem tudom miről van szó, miért jó ezt tudnom. Én kíváncsi lettem volna rá, de az így már felejtős.
Másrészt egy tökös akció-kalandfilm, valami macsó főszereplővel mindig jó, de egy ilyen mitugrászos dolog engem spec hidegen hagy, én a pókembertől sem voltam elájulva.
A Sony úgy érzem a Ratchet után megin félre fog nyúlni, persze lehet, hogy tévedek.
4.
4.
DON GONDOCS
Uncharted origin. Végül is agya magát egy eredet történet. Persze megfilmesíthetnék bármelyik részt, de az nem biztos hogy jól sülne el.
1.
1.
Macifasz
Na most kezdett el érdekelni a film. Ugyan a 3. részben egy, a 4.-ben pedig két teljes chaptert kaptunk a fiatal Nathan ténykedéseiből, de ezekből nem sok minden derült ki abból, miket élt át és hogyan kalandozott. Nem akartam Uncherted filmet, de ezzel most fel lett keltve az érdeklődésem. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...