Az új Pókember lehet Nathan Drake

A Deadline értesülései szerint a Pókember: Hazatérés új hálószövője, vagyis Tom Holland alakíthatja majd Nathan Drake-et a régóta készülő és a játéksorozat előtt játszódó Uncharted-filmben.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#16
felegyiModerátor
#15: Nagyobb érdeklődést mutatok egy előzményfilm után, mivel olyan dolgokkal egészítheti ki a történetet amik valószínűleg már nem derülnek ki egy esetleges következő játékrésszel, vagy egy feldogozásból.
#15
Olyan nehéz Nathan Fillion-t megkérni hogy szerepeljen és hozzábaszni pár millát? Nem vagyok fanja ennek a sorozatnak. De akkor már minőséget csináljanak. Ne előzményt.
#14
Amikor megvan a szerephez a tökéletes színész, de a készítők szarnak bele

http://imgur.com/0mw1I8e
#13
Vajon melyik nagymenő producer döngeti a srácot, hogy ilyen fejjel ilyen szerepeket kap meg?!
Eddig ez a film is érdekelt volna, most már ez sem fog.. Remek filmes hírek jönnek a napokban..
#12
#10: Nop, végig a fiatal Nathan Drake lesz a filmben. A felnőtt kiadásával nem fogunk találkozni. A flaschbackból annyi igaz, amit Gykrizsi írt...az ihlette, hogy a film a fiatalkori Nathanről szóljon.
#11
#10: Szerintem a flashback ihlette, de maga a film nem az lesz
#10
#8: Én értelmeztem csak félre, de nekem úgy jött le, hogy tom csak a flashback jelenetekben lesz nem?
#9
#8: Hát ja, a szereplő választás nagyon cink. Tény, hogy nem ismerem a játékot, de gamerként potenciális néző lennék. De csoda kell ahhoz, hogy ezt követően beüljek rá.
#8
Az Indiana Jones összes része (talán az utolsót kivéve) világsiker lett, tehát a történetből lehetne akár jót is kihozni.
Sajnos most láttam az új Pókember előzetesét, és nem tudom elképzelni Nathan Drake karaterét ezzel a kákabélű, gizda Tom Holland-al...

Ha a film bukni fog, akkor tartok tőle, hogy a szereplő választás is hozzá fog járulni.
#7
#6: Majdnem elfeledkeztünk a csodás Need for Speed 203 milliós bevételéről :D
...mondjuk megértem miért nem említetted. Mert egy szar XD
#6
Törölt felhasználó
#2: Gykrizsi-nek van igaza és a többi felkereshetőnek példának azzal, hogy ezek többnyire bukások!!!
A játékadaptációk rendre elbuktak eddig, kivétel nélkül ha a Max Payne minimális profitját nem számítjuk.

Viszont abban igazad van, hogy kis költségvetése miatt gyatra lesz a játékhoz mérten.

Mindenesetre tehetséges ez a fiatal kis ír gyerek, de félő, hogy úgy csinálnak belőle is sztárt mint mondjuk Andrew Garfield-ből, hog ypár év múlva dobhassák a süllyesztőbe.
#5
Szerintem ez így biztos bukta lesz. Kit szolgálnak ki ezzel? A Warcraft egy közismert dolog volt, ismert világ, és alapvetően új story, nem kellet előismeret hozzá. És így is jószerével bukott. Itt kapunk egy origin storyt, miközben a gamerek alapvetően kis százaléka ismeri az eredeti "művet". Minek lennék kíváncsi egy eredetre, amikor az sem tudom miről van szó, miért jó ezt tudnom. Én kíváncsi lettem volna rá, de az így már felejtős.
Másrészt egy tökös akció-kalandfilm, valami macsó főszereplővel mindig jó, de egy ilyen mitugrászos dolog engem spec hidegen hagy, én a pókembertől sem voltam elájulva.
A Sony úgy érzem a Ratchet után megin félre fog nyúlni, persze lehet, hogy tévedek.
#4
Uncharted origin. Végül is agya magát egy eredet történet. Persze megfilmesíthetnék bármelyik részt, de az nem biztos hogy jól sülne el.
#1
Na most kezdett el érdekelni a film. Ugyan a 3. részben egy, a 4.-ben pedig két teljes chaptert kaptunk a fiatal Nathan ténykedéseiből, de ezekből nem sok minden derült ki abból, miket élt át és hogyan kalandozott. Nem akartam Uncherted filmet, de ezzel most fel lett keltve az érdeklődésem. :-)