Kezdetét vette a Sudden Strike 4 bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 23.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha már most beruházol a magyar fejlesztésű Sudden Strike 4-be, akkor egészen a megjelenésig tolhatod az RTS zárt bétáját. Ehhez jár még egy exkluzív multis térkép, és az eredeti trilógia kópiája is.

A Sudden Strike 4 bétatesztje ma indul azok számára, akik már most beruháznak a játékba a Steamen. A béta egészen augusztus 11-ig, a teljes játék premierjéig fut. A korai verzióban az oktatómódhoz, három single küldetéshez, a multihoz és a skirmish módhoz férhetünk hozzá.

Az előrendelők markát egy exkluzív multis térkép is üti, továbbá a betétzenéket is megkapják külön, nem is beszélve a digitális művészeti albumról. Ám ami a legjobb, hogy az eredeti Sudden Strike Trilogyval hozhatják fel a lemaradásukat.

A negyedik részt egyébként a magyar Kite Games fejleszti. A teljes verzióban három kampányt tolhatunk végig, melyben a brit, az amerikai, a német, valamint a szovjet haderőket vezényelhetjük. A kilenc választható parancsnok mindegyike ismerős lehet a történelemkönyvekből, illetve több mint 100 egységet irányíthatunk, köztük a Heinkel He111, a T-34, a Hawker Typhoon vagy a Panzerkampfwagen VI Tiger páncélosokat. További részleteket itt találsz.

A második világháborús RTS-ből PS4-es verzió is készül, amely augusztus 15-én érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...