70 millió felhasználója van a PSN-nek

A Sony a minap részletezte vállalati stratégiáját, melyben elhintette, hogy 70 millió aktív felhasználója van a PlayStation Networknek havonta. A cég a jövőben még jobban rágyúr a PlayStation Plus kínálatára.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
#9: Benne van a cikkben hogy a 26 millió a fizetős ebből. Es Live-on se mindenki Gold-os. Persze lehet hogy többen vannak.
#8
Törölt felhasználó
Ezt hívják totális vereségnek.

Figyeljéte meg, az E3-on a Microsoft bejelenti, hogy a jövőben már nem csak az eladott kozolokról, a Live előfizetőinek számáról is hallgat majd, mint aki beszart.
#7
PC-n plusz még kb 140 millió Steam felhasználó, rá lehet dobni a live 52 milliójára...
#6
#3: Aktív 70 millió, mi egy hónapon belüli belépést, aktivitást jelent. A valós regisztrált szám kb. 120 millió. (Wikipedián fent van a korábbi adat, 65 millió 1 hónapon belül aktív felhasználó és 110 millió user. Gondolom, majd ott is frissítik)
#5
#4: Ez igy igaz. Az xbox 360 kihagytam veletlenul.
#4
#3: "... A Microsoft áprilisban árulta el, hogy az Xbox Live 52 millió aktív felhasználóval bír havonta PC-n és Xbox One-on együttvéve..."
Az hagyján, hogy szerintem a PC egy Xbox live előfizunál (hangsúlyozom, szerintem) még nem lehet számottevő, de mi van az X-360-al? Az szerintem benne lehet a számokban, de

a., félrefordítottatok valamit

b., nem ellenőrzitek a más oldalakról származó infókat, csak beteszitek.

OFF: direkt tettem be az idézett mondatot, mert sokszor úgy javítjátok át a cikket, hogy a kommentelő tűnik utána félkegyelműnek.
Mellesleg építő jellegű kritikának szánom, hogy nézzétek már át még egyszer, amit kiadtok a kezeitek közül, az a 10-15 perc nem számít, így is 2-3 napos lemaradásban vagytok általában a híreknél (én nem bánom, bírlak titeket, de valahogy mindig megzavar, ha nem jön ki a "matek") :-)
#3
3-4 evvel ezelott is 70 millio psn tulajdonos volt. Vagy akkor hazudtak? De ez pc-n es xboxe one-on egyuttveve kijelentes amolyan sony propagandaul hangzik :)
Amugy sony parti vagyok. Xboxal meg semmi bajom.
#2
"Még jobban rágyúr a PlayStation Plus kínálatára' - hát erre mondjuk nem nehéz...
#1
16 nap múlva járok le épp, ha nem dobnak valami frankó játékot lehet szüneteltetem 1-2 hónapra a dolgot.