Íme, a Games with Gold júniusi kínálata

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 23.
  • Akció
Link másolása
Egészen izgalmas kínálattal jelentkezik majd júniusban a Games with Gold kezdeményezés. A Microsoft tájékoztatása szerint az előfizetők megkapják a Watch Dogs első részét és az Assassin's Creed III-at is.

Lassan ráfordulunk júniusra, a Microsoft pedig ennek megfelelően meg is erősítette, hogy milyen játékokat kapnak majd a Gold-előfizetők a Games with Gold akció keretén belül. Június 1-jétől a Speedrunnerst, az Assassin's Creed III-at, illetve a már ingyenes Phantom Dust DLC-jét kapjuk meg, míg a következő hónap közepén a Dragon Age: Origins és a Watch Dogs első részét zsebelhetjük be.

22.
22.
delphijos
#21: Azzal egyetértek hogy csak ezekért a játékokérr ha amúgy nem multizik valaki tényleg nem nagyon érdemes előfizetnii. De szerintem ez nem is erről szól. Box-on most jön olyan ami igen. És ott lesz is választék. Ennyi.
21.
21.
delphijos
Szerintem ezek jó címek. El kell fogadni hogy aki konzolon multizik annak fizetnie kell. Ez van. Akinek ez nem tetszik, ott a PC. Emellett ezek a játékok tényleg "ajándékok". Azt is kar felhozni hogy aki akarta megvette, mert lehet hogy annyira nem érdekelt valakit hogy pénz adjon érte. Azt meg hogy valami vadi új címet adnak felesleges is várni.
20.
20.
Aki akart, ezekkel már játszott, ráadásul évekkel ezelőtt, így túl nagy értéke nincs a felhozatalnak.
19.
19.
#12: Amugy ps-en is beszoptam tobbszor bar nem 500 Ft-ert, hanem ar ezerert volt jo jatek, erre kov. honapban ingyen. Es meg csak azt se lehet rendesen megtippelni h melyik lesz ingyen, mig egyes cimeknel vilagos h erdemes varni, de pl eskudni mertem volna mar tavaly, hogy jon a Knack ingyen, erre azota sem.
17.
17.
#16: Vagy mar eladtak es most "ingyen" visszakapjak ;-)
16.
16.
Csoki80
Furcsa, hogy ezek nincsenek meg senkinek? Amúgy jó címek, de 2x nem kellenek :-D
12.
12.
Gariss
#7: Nem üt nagyon szíven a dolog, tényleg aprópénz volt, csupán azt mondom, hogy szerintem nem túl "helyes" leárazni valamit ami nagyon rövid irön belül ingyenes lesz. Hozzáteszem megértem, hogy ez is üzlet, meg azt is, hogy csak a Gold elöfizetöknek lesz ingyenes.
9.
9.
semike
8.
8.
McDuff
Úgy értem tényleg nagy leárazás volt, nagyon jó áron voltak a címek, hidd el így is jól jártál.
7.
7.
McDuff
#4: Remélem most 500 ft-n vered a nyálad...azt hiszed ez csak veled fordul elő?
6.
6.
Gykrizsi
#4: Elvileg ha felhívod a supportot (van magyar is), akkor ki lehet csikarni tőlük egy visszafizetést. Egy próbát megér. Nekem többször is segítettek más dologban, nagyon segítő készek.
5.
5.
GIDUSZ
Sziasztok! XBOX ONE-ra, hogy tudom letölteni a 360-as játékot? Mert storebòl nem engedi, pedig aktiváltam a bankkártyám hozzá.
szalaidv@gmail.com-ra is jöhet a segìtség!
Előre is köszi!
4.
4.
Gariss
Örülök a felhozatalnak, annak viszont kevésbé, hogy pont egy napja volt leárazás Xbox Storeban az egyik említett játéknál. Az akció ma járt le, úgyhogy még megvettem, erre most kiderül, hogy következö hónapban ingyen van gold elöfizetéseseknek. Refund opció még sajnos nem mindenkinek van, szóval így jártam. :-)
3.
3.
Gykrizsi
Ezt a dlc dolgot adnám, ha mindig lenne :) Egyébként nem is rossz játék ez a phantum dust, bár eddig csak egy-két vs meccset nyomtam
2.
2.
Az igen! Gratula a felhozatalhoz!
1.
1.
razipapi
Ez tuti kandikamera :D hihetetlen hogy ilyen jatekokat dobalgatnak a nep utan boxon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...