Íme, a Games with Gold júniusi kínálata

Egészen izgalmas kínálattal jelentkezik majd júniusban a Games with Gold kezdeményezés. A Microsoft tájékoztatása szerint az előfizetők megkapják a Watch Dogs első részét és az Assassin's Creed III-at is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#22
#21: Azzal egyetértek hogy csak ezekért a játékokérr ha amúgy nem multizik valaki tényleg nem nagyon érdemes előfizetnii. De szerintem ez nem is erről szól. Box-on most jön olyan ami igen. És ott lesz is választék. Ennyi.
#21
Szerintem ezek jó címek. El kell fogadni hogy aki konzolon multizik annak fizetnie kell. Ez van. Akinek ez nem tetszik, ott a PC. Emellett ezek a játékok tényleg "ajándékok". Azt is kar felhozni hogy aki akarta megvette, mert lehet hogy annyira nem érdekelt valakit hogy pénz adjon érte. Azt meg hogy valami vadi új címet adnak felesleges is várni.
#20
Törölt felhasználó
Aki akart, ezekkel már játszott, ráadásul évekkel ezelőtt, így túl nagy értéke nincs a felhozatalnak.
#19
Törölt felhasználó
#12: Amugy ps-en is beszoptam tobbszor bar nem 500 Ft-ert, hanem ar ezerert volt jo jatek, erre kov. honapban ingyen. Es meg csak azt se lehet rendesen megtippelni h melyik lesz ingyen, mig egyes cimeknel vilagos h erdemes varni, de pl eskudni mertem volna mar tavaly, hogy jon a Knack ingyen, erre azota sem.
#17
Törölt felhasználó
#16: Vagy mar eladtak es most "ingyen" visszakapjak ;-)
#16
Furcsa, hogy ezek nincsenek meg senkinek? Amúgy jó címek, de 2x nem kellenek :-D
#12
#7: Nem üt nagyon szíven a dolog, tényleg aprópénz volt, csupán azt mondom, hogy szerintem nem túl "helyes" leárazni valamit ami nagyon rövid irön belül ingyenes lesz. Hozzáteszem megértem, hogy ez is üzlet, meg azt is, hogy csak a Gold elöfizetöknek lesz ingyenes.
#9
Klassz cimek!!!!
#8
Úgy értem tényleg nagy leárazás volt, nagyon jó áron voltak a címek, hidd el így is jól jártál.
#7
#4: Remélem most 500 ft-n vered a nyálad...azt hiszed ez csak veled fordul elő?
#6
#4: Elvileg ha felhívod a supportot (van magyar is), akkor ki lehet csikarni tőlük egy visszafizetést. Egy próbát megér. Nekem többször is segítettek más dologban, nagyon segítő készek.
#5
Sziasztok! XBOX ONE-ra, hogy tudom letölteni a 360-as játékot? Mert storebòl nem engedi, pedig aktiváltam a bankkártyám hozzá.
szalaidv@gmail.com-ra is jöhet a segìtség!
Előre is köszi!
#4
Örülök a felhozatalnak, annak viszont kevésbé, hogy pont egy napja volt leárazás Xbox Storeban az egyik említett játéknál. Az akció ma járt le, úgyhogy még megvettem, erre most kiderül, hogy következö hónapban ingyen van gold elöfizetéseseknek. Refund opció még sajnos nem mindenkinek van, szóval így jártam. :-)