Titanfall 2 - leleplezték az új titánt

Link másolása
Hamarosan új titánnal bővül a Titanfall 2 felhozatala, amiről most lerántották a leplet a Respawn fejlesztői. Monarch az első titán, amit akár harc közben is fejleszthetünk.

A megjelenés óta rengeteg ingyenes tartalommal bővült már a Titanfall 2, május 30-án pedig megérkezik az eddigi talán legnagyobb DLC, melyben egy új titán is helyet kap.

Az új gépszörnyről, Monarch-ról nemrég rántották le a fejlesztők a leplet, pár képet is kaptunk róla. Az új titán különleges képessége, hogy harc közben folyamatosan fejlődik, így minél tovább maradunk vele életben, annál erősebb lesz. A fejlesztők elárulták, hogy Monarch el tudja szívni az ellenséges titánok erejét, amit aztán saját vagy társai pajzsának feltöltésére használ. Az ígéretek szerint hamarosan egy videót is kapunk az új gépről.

Bemutatkozott az új térkép is, mely a Relic nevet kapta - ezen a pályán az IMC lezuhant űrhajója, az Odyssey körül harcolhatunk. Emellett kiderült, hogy kapunk egy új kivégző mozdulatot is, mely a Cloak képességhez kötődik.

Természetesen új fizetős tartalmak is érkeznek: Ronin és Tone kap egy-egy valódi pénzért megvásárolható skint.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...