Frissítve: Június elején indul az Xbox Game Pass

A Facebookon idő előtt kiszivárgott az Xbox Game Pass reklámvideója, így kiderült, június 1-jén rajtol el a Microsoft EA Accessre hajazó szolgáltatása. Az induláskor kéthetes ingyenes próbalehetőséget kapnak a kíváncsiskodók.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#8
#5: Elindult a pass, 14napos triálból már töltök le egy pár címet, de ha lejár, akkor részemről be is fejeződött a móka. 3 azaz 3 darab nagy cím van fent, pár kisebb, meg egy rakat 360 a zsengékből. Nem ér fel a Gold kínálathoz, az meg csak havi 1000 ft-al ketyeg. Amit kínálna a pass, és egyszer majd ellenálhatatlan vágyat érzek, meg fogom venni használt dobosan fillérekért. De azért nice try!
#7
#4: dig yourself underground. Nem szoktam genyó lenni másokkal de azért ez tényleg kretén megnyilvánulás volt tőled. Bocs.
#6
#4: A mai világban veszélyes dolog fullba nyomni a kretént, de te bátor vagy :)
#4
Aha...szóval ha ezekkel a régi játékokkal akarsz játszani, akkor fizeted a havi díjjat, és ha esetleg még a multiplayer módot is ki szeretnéd próbálni, akkor még hozzá lehet adni a Gold előfizetést is.

Tudtam én, hogy ha egy középkorú használt-autó ügynök próbálja meg elsózni a portékát, akkor jobb alaposabban körbenézni.

Amúgy az ötlet jó lenne, csak még polírozni kell rajta egy kicsit, hogy a balekok mind rámozduljanak.
#3
Már elérhetô, 2500 Ft havonta
#2
#1: Viszont a korongot meg el tudod adni/cserelni!
#1
Jobb, ha a korong a gép mellett pihen, mint ez a kölcsönözgetés. A legnagyobb gond, hogy a korongon félkész játékok lapulnak.