Szeptemberben jön a Divinity: Original Sin 2

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A sikeres Kickstarter-kalapozás után eredetileg 2016-ban szerették volna piacra dobni a Divinity: Original Sin második részét, de a Larian Studios végül eltolta a premiert, egészen most szeptemberig.

A Larian Studios eredetileg 2016-ra időzített, majd elhalasztatott fantasy szerepjátéka, a Divinity: Original Sin 2 a csapat friss közleménye szerint szeptember 14-én jelenik meg. A játék első fejezete egyébként már most is kipróbálható, köszönhetően az Early Accessnek. Itt 44,99 dollárt kérnek el a második rész még félkész változatáért.

A folytatás egyébként méretes kampányt, illetve PvP-módot is kínál, ahol saját kompetitív arénákat hozhatnak létre a játékosok. A második felvonás a négyfős kooperatív módot is támogatni fogja.


3.
3.
user101
Nagyon sajnálom, hogy a Divinity II. nem lett akkora siker, hogy azt folytatták volna ugyanolyan ( kornak megfelelő mértékben javított ) kivitelben...

Akármennyire is komplexebb és tartalmasabb is ez a forma, akkor is valahol visszalépés számomra. :(
2.
2.
imchristailor
Engem is teljesen beszippantott az elso resz. A varos olyan elettel teli volt, pedig en nem sosem jatszom igy, de itt mindenkivel beszelgettem es mindent megkerdeztem. Alig varom a folytatast.
1.
1.
Gorrister
Most tolom megint az első részt, két lone wolf karakterrel csak hogy szopassam magam.
Magasan az egyik legkiválóbb játék az elmúlt évekből.
Amit eddig a második részből mutattak az alapján nem kell majd csalódni benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...