Kiszivárogtak a Mario + Rabbids első képei

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 25.
  • Képek
Link másolása
Szinte biztosra vehetjük, hogy közös Switch-játékkal készül a Nintendo és a Ubisoft, amelyben a Mario-csapat és a francia kiadó vérnyulai szerepelnek majd együtt. Kiszivárogtak az első artworkök.

A pletykák szerint közös játékon dolgozik a Nintendo és a Ubisoft, legutóbb a hónap elején írtunk a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-ről. A minap újabb részletek szivárogtak ki az RPG-vel kapcsolatban, sőt az első artworköket is megkaptuk róla, ezeket láthatjátok alább:


A prezentáción szereplő infók alapján a Switch-exkluzív játékban nyolc karaktert kapunk majd, Mario, Luigi, Peach, Yoshi és a vérnyulas alteregójuk más-más képességekkel és stílussal várják a játékosokat, és természetesen a fegyvereik fejlesztésére is lesz mód. Négy különböző helyszínt fedezhetünk majd fel, fejtörőkbe és easter eggekbe bukkanunk lépten-nyomon, világonként hét-hét ellenféltípussal és egy-egy főellenféllel kell megküzdenünk.

A kooperatív módban is játszható játék bejelentése az idei E3-on várható, ahogy a belsős prezentáció fogalmaz, itt kellene majd meglepni a játékosokat - reméljük, sikerül! Júliusban engedik rá a sajtót a demóverzióra, hogy megszülethessenek az első előzetesek, majd augusztusban a Gamescomon állítják ki a címet, és ekkor várható a megjelenés is. Ez azt jelentené, hogy a nyár minden hónapjára jutna valamilyen Switch-húzócím, hiszen júniusban jön az Arms, míg júliusban a Splatoon 2.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...