A nyár végén érkezik a Hello Neighbor

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Dynamic Pixels alkotása egy lopakodós horrorjáték, melyben a szomszéd pali házába kell betörnünk, hogy kiderítsük, milyen titkok rejtőznek a pincében. Persze az öregúr nem hagyja, hogy csak úgy ki-be sétáljunk, vadászik ránk.

Valami nincs rendben a szomszéd öregúrral, ezért a játékos feladata az, hogy belopakodjon a házába és lecsekkolja az alagsort. Ez persze könnyűnek tűnik első hallásra, de nagyon nem lesz az. Az ellenség mesterséges intelligenciája roppant fejlett és még tanulni is tud.

Ha például rendszeresen a kerten keresztül közelíted meg a házat, medvecsapdákkal fog várni. Ha a bejárati ajtót töröd fel, bekamerázza az előszobát. Lassan megtanulja, milyen útvonalat és rövidítéseket használsz, és ott csap le rád.

Persze a játékban több kúria és sandbox stílusú játékmenet vár rád, sok interakcióval és fejlett fizikával.

A Dynamic Pixels alkotása augusztus 29-én landol PC-n és Xbox One-on. Ha kipróbálnád az ingyenes alfaverziót, kattints ide!

5.
5.
PrimYaz00
#4: Nekem is hasonló jött le, outlastet szidják, mert csak futni lehet. Hát itt se láttam a pofán baszó gombot, ráadásul ez még idővel dobál is...
4.
4.
GAMEROD
Az ötlet jó lenne, de ilyen idióta megvalósításban inkább idegesítő mint szórakoztató. Ha egy fokkal komolyabb és korszerűbb lenne akkor talán érdekelne is. De ilyen bughalmaz, rossz játékmechanika és összevissza összehányt map-ek nem hoznak lázba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...