Kiszivárgott a PlayStation Plus júniusi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 26.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a PlayStation Plus júniusi kínálatának két játékát idő előtt megszellőztette a Sony török részlege. Az egyik cím egy komoly témákat boncolgató kalandjáték, a másik pedig egy vérbeli zombis shooter.

Előfordult már korábban is, hogy a Sony figyelmetlensége miatt korábban kiderült a következő hónap PlayStation Plus-kínálata, nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal is ez a helyzet. A PlayStation török részlegének Twitter-oldalára kikerült kép szerint júniusban a Life is Strange-et és a Killing Floor 2-t tölthetik le az előfizetők PS4-re.

Az említett bejegyzés csupán néhány másodpercig volt látható, majd gyorsan eltávolították azt, ám a szemfüleseknek sikerült megörökíteniük az utókornak.

A Dontnod kalandjátékának első évada számos díjat söpört be a kritikusoktól, elvégre komoly témákat boncolgat némi természetfeletti elemmel. A Tripwire Interactive kooperatív zombis shootere viszonylag friss cím, tavaly év végén landolt PS4-en.

Várjuk a Sony hivatalos megerősítését!

21.
21.
Mr.Dead
#18: Az egyiken simán belehet, a másikon nem. (aki játszotta az úgy is érti)
Egyébként Linknek igaza van, a fejlesztők is mondták hogy több befejezést akartak, csak egyszerűen kifogyott a kassza és így tudták csak megvalósítani.
19.
19.
zozo76hun
#12: ...es par pengoert bezsakolod! :)
18.
18.
PaprikaJancsi
#16: Na ebben nem értek egyet. Szeméky véleményem szerint, tökmindegy hány befejezés van. Ha az ami van úgy odavág, hogy bekönnyezel alatta.
16.
16.
#10: A LiS egy kiváló ötlet, remek játék, viszont sajnos a végét csúnyán elbaszták Azzal, hogy kvázi teljesen mindegy mit döntesz a játékban, úgyis ugyanazt a két befejezést kapod, sajnos giga ziccert hagytak ki a fejlesztők.
13.
13.
Duken
Basszus ne mááá! Nemrég vettem meg a Killing Floor 2-tõt.
12.
12.
crytek
Killing Floor 2 akkor hamarosan tiszteletét teszi valamelyik következő Humble csomagban. Várjuk
11.
11.
Mr.Dead
#10: Naja. Kétszer játszottam ki a befejezések miatt, végigbőgtem, de újra hozzá nem nyúlnék. Visszagondolva rohadt tömény egy játék, kár hogy a végét elrontotta a pénz hiány.
10.
10.
respectpele10
Life is Strange tipikusan az a játék, amit hogyha kijátszol, akkor hetekig a hatása alatt leszel. Legalábbis velem ez volt. Elképesztő sztorija van, emlékezetes karakterekkel, nálam 10/10.
9.
9.
Gykrizsi
8.
8.
fehersam
Szerintem ez egy jó felhozatal, két relatív nagyobb címet raktak be
3.
3.
zozo76hun
ez azert nem lenne rossz, engem a hentos erdekelne... :)
2.
2.
Yanez
LiS megvan digitálisan, nagyon nagy game! KF2 meg hát... az ilyen hentelős lövöldék nem az én világom... Viszont ez így akkoris végre egy erős felhozatal!
1.
1.
zimonyini
Wow. Ez erős lenne VÉGRE.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...