Az Alan Wake 2 terveiből született a Quantum Break

Link másolása
Sam Lake, a Remedy fejese az Eurogamernek adott interjút, melyben elárult pár kulisszatitkot is. Állítólag az eredetileg az Alan Wake 2-höz készült tervekből született meg a Quantum Break.

Sam Lake nemrég az Eurogamernek adott interjút, melyben pár érdekességet is megosztott a Quantum Break fejlesztésével kapcsolatban.

Elárulta például, hogy a filmes epizódokkal tűzdelt játék koncepcióját eredetileg az Alan Wake 2-höz dolgozták ki. A Microsoftnak nagyon tetszett az ötlet, viszont a kiadó inkább egy új IP-ben gondolkodott, így muszáj volt a csapatnak váltania.

A sok visszautasítás ellenére a Remedy továbbra is szeretne folytatást készíteni Alan Wake történetéhez, de egyelőre erre nincs lehetőségük. Lake újra megerősítette, hogy a fejlesztés alatt álló, általuk csak P7-nek nevezett munkájuk nem kapcsolódik az író történetéhez.

5.
5.
#4: Magyarul: Kit érdekel, hogy mi ihletett egy játékot, ami ráadásul már több mint egy éve jelent meg?
4.
4.
Az ilyen híreknek semmi értelme. Helykitöltőnek is silány

Kit érdekelt mi ihlette több mint egy évvel egy játék megjelenése előtt az adott játékot? Vagy ez csak egy clickbait az Alan Wake 2 miatt?

MInőségibb tartalmat, please...ez vékony nagyon.
3.
3.
csongor1996
#2: Én azért örülök hogy ez is megszületett :) Ilyen jó időutazós sztorit játékban még nem láttam, meg filmen is riktán.
2.
2.
kopic
Fulladjon meg a MS...
1.
1.
Extol
Jó volt az Alan Wake
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...