Final Fantasy VII Remake - minden házon belül

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 29.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix nemrég jelentette be, hogy módosítja a rajongók által nagyon várt Final Fantasy VII Remake munkálatainak kivitelezését, így a jövőben teljesen belsős fejlesztés lesz a feldolgozás.

A Square Enix nemrég tartott egy livestreamet, ahol a Lightning Returns és a Mobius Final Fantasy fejlesztésében fontos szerepet játszó Naoki Hamaguchi is felszólalt, és ha már ilyet tett, fontos információt árult el a hozzá kerülő Final Fantasy VII Remake kapcsán.

Naoki ugyanis megerősítette, hogy a kiadó úgy döntött, leveszi a feldolgozás munkálatairól a külsős fejlesztőket, köztük a CyberConnect2 brigádját is, így mostantól teljesen belsős fejlesztés lesz a régóta várt, de az idei évet valószínűleg lekéső újrázás.

Naoki elmondása szerint ezzel az volt a céljuk, hogy egységes minőséget kapjon majd a játék, miközben így egyetlen kézben összpontosulhat a gyártás is, ahogy az ütemezéssel sem kell a jövőben bajlódni, hiszen nem kell máshoz igazodniuk.

1.
1.
Juha
Na ja, a jobb ötleteket lelopjuk bagóért, de az eladásokból senkinek egy fillért sem... És mindezt pozitív hírként bemutatni, GRAT!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...