Íme, a PlayStation Plus júniusi ajándékai

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 1.
  • Akció
Link másolása
A múlt héten ugyan már kiszivárgott a PlayStation Plus júniusi kínálatának két címe, a teljes listát csak most tette közzé a Sony. A Killing Floor 2 és a Life is Strange mellett az Abyss Odyssey-t és a WRC 5-öt is megkapjuk.

Igazán erős hónap vár a PlayStation Plus-előfizetőkre, lévén PS4-en két egészen friss cím üti a markukat. A poént ugyan már lelőtte a Sony török részlege a múlt héten, azért akadt még meglepetés. A Dontnod kalandjátéka mellett a tavaly ősszel megjelent Killing Floor 2-vel irthatjuk a zombikat, de az indie alkotások szerelmesei is megtalálják a számításukat.

Lássuk a teljes listát!

  • Life is Strange (PS4)
  • Killing Floor 2 (PS4)
  • Abyss Odyssey (PS3)
  • WRC 5: World Rally Championship (PS3)
  • Neon Chrome (PS Vita, PS4)
  • Spy Chameleon (PS Vita)

    A játékokat június 6-tól tölthetjük le, addig pótolhatjuk a májusi felhozatalt.
10.
10.
Norbiii
#9: Nem vagyok otthon a hokis játékokban, és el sem gondolkodnék, ha nem lenne ennyire olcsó az eredeti árhoz képest. Lényeg, hogy ennyiért tényleg megéri és szívesen kipróbálnám.
9.
9.
DarkLord
#7: Ha szereted a jégkorongot ne gondolkozz rajta nagyon megéri! Most megveszed 2-3 évig nem kell újat venni az tuti! És ilyen jó áron nem lesz mostanában. Ha annyira nem vagy otthon a hokis játékokban van egy opció benne, hogy a 94-es oldschool 2 gombos kiosztással is nyomhatják, akik még kezdők :) De persze úgy az igazi, ha minden tolhatsz benne, mert jó cseleket lehet alkotni. Ennyit mindenkinek megér szerintem.
8.
8.
Yanez
Zsír kis lista! Jó játékot emberek!
7.
7.
Norbiii
#6: Ezen én is gondolkodok, ezek a sportok jó áron vannak most. :)
6.
6.
DarkLord
Ez a hónap nekem off, bár a Life is Strange nem rossz, de már rég kijátszottam, míg a KF2 nem az én világom. Viszont megvetem 3090 ft-ért az NHL17-et az megérte szerintem eléggé :)
5.
5.
Mufika
Instant megvettem a humble monthly-t a Stellaris miatt o/
4.
4.
crytek
#3: Csak pc-n 1,229millió fogyott eddig..szóval nem hinném ,hogy szarnak titulálják...
Szimpla marketing...ingyé van tolod tetszik és sok esetben rohannak a népek venni a kiegeket mert alappal kb már a kutya se tolja :) lásd Ubisoft The Crew pl
3.
3.
ribizly
Ennyire nem fogy a kf2? :O
2.
2.
Date946
Egész jónak ígérkezik ez a hónap.
A Spy Chameleon-on kívül az összes érdekel.
Bár a Life is Strange már megvan Steam-re de nem bánom, ha megvan kétszer.
1.
1.
crytek
Humble Monthly tartalma is lassan felfedődik. Bízom benne hogy a KF2 vagy a WRC5 ott lesz ,de az se baj ha csak a következő haviba :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...