Kiegészült a Ghost Recon: Wildlands

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 1.
  • Letöltés
Link másolása
A szezonbérletesek már letölthetik a Ghost Recon: Wildlands második kiegészítőjét. A Fallen Ghosts egy sor újdonsággal várja a kihívásra vágyó hardcore rajongókat.

Necces alaphelyzettel indít a Ghost Recon: Wildlands - Fallen Ghosts, pedig már azt hittük, kezdenek jóra fordulni a dolgok: a Santa Blancának vége, derék Szellemeink az országban tevékenykedő CIA-ügynökök és civilek kimentésére indulnak, amikor lelövik a helikopterüket, és módszeres hajtóvadászatot indítanak utánuk.

A Fallen Ghosts című kiegészítőt láthatóan a hardcore rajongóknak tervezték, ők 15 új küldetésnek örülhetnek, az új missziók során pedig a Los Extranjerosszal kell majd szembenézniük, amely egy elitegységeket felvonultató zsoldoshadsereg. A Los Extranjeros az Unidadot hivatott segíteni a rend helyreállításában, ebben a forgatókönyvben pedig mi nyilvánvalóan nem az ő oldalukon játszunk.

Akárhogy is, a DLC-t letöltők a harmincötödik szintig fejlődhetnek tovább, kilenc új képességet nyithatnak meg, és hat új fegyvert is beszerezhetnek - köztük egy számszeríjat, mert az egy játékból sem maradhat ki. A négy új főellenfelet számláló küldetéssorozat mellé új nehézségi szintek járnak.

Habár a szezonbérletesek már tölthetik a kiegészítőt, a többieknek június 6-ig kell rá várniuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...