A Bulletstorm-csapattal szövetkezik a Square Enix

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Közös projektbe kezdett a People Can Fly és a Square Enix. A játékról nem árultak el semmi konkrétat, de AAA-címnek szánják, és emiatt a lengyel csapat intenzív toborzást indított.

A Square Enix adja majd ki a People Can Fly következő játékát. A közös projekt egy AAA-címet takar, amely PC-re és konzolokra készül, és a fejlesztés léptékét mutatja, hogy a varsói csapat intenzív toborzásba kezdett miatta. A Square Enix közleményéből azt is megtudtuk, hogy a projekt biztosan kihagyja majd az E3-at.

A People Can Fly csapata a Painkiller-sorozattal csinálta meg a szerencséjét, ezután kerültek közelebbi kapcsolatba az Epic Gamesszel. Ők készítették el az első Gears of War PC-s portját, majd besegítettek a Gears of War 2-nél és a Gears of War 3-nál, illetve a Bulletstormot is közösen fejlesztették. Az Epic 2012-ben jelentette be, hogy felvásárolták a csapatot, a lengyelek első saját Gears of Warja a Judgment alcímű epizód volt.

Valószínűleg az összebútorozás már nem jött be a két félnek, mert a People Can Fly 2015-ben függetlenedett az Epictől és az eredeti nevét is felvette (addig Epic Games Poland néven futottak). Miután a Bulletstorm jogait megtarthatták, a Full Clip Edition már a Gearboxszal közösen készülhetett el.

1.
1.
Bírom a csapat stílusát, jó munkáik vannak bár nekem még mindig az első Painkiller jön be a legjobban (+ a kieg) tőlük :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...