Előzménysorozatot kap a Life is Strange?

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 1.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb szaftos hírrel mélyült az E3 előtti pletykatenger. Kiszivárgott egy adag kép, ami egy kis amerikai csapathoz köthető: náluk készül a Life is Strange előzménysorozata?

Az alábbi képek közül az egyik az amerikai Deck Nine weboldalára is kikerült véletlenül, ezek alapján arra tippel az internet, hogy náluk készül a Life is Strange előzménysorozata. Merthogy a látnivalók előzményt sejtetnek, Chloe fiatalabb korában látható rajtuk, és Rachel Amber is feltűnik:


Ha a Deck Nine neve nem cseng ismerősen, az nem véletlen, a csapat a minap nevezte át magát, és korábban Idol Minds néven futottak. Az átnevezés apropója egyébként épp az, hogy a jövőben erősen sztorivezérelt játékokban gondolkodnak, össze is dobtak ehhez egy új motort, amit SkyForge-nak hívnak - ez is passzol a képbe.

A Square Enix nem erősítette meg a híreket, de ha mindez igaz, jó idők várnak a sorozat rajongóira, hiszen már a Dontnod is dolgozik a második évadon. Aki nem tudja, hogy mitől olyan jó a Life is Strange, egy PS4 és PlayStation Plus-előfizetés birtokában ingyen kipróbálhatja hamarosan.

11.
11.
fearer
#9: Igen, ezt értem (bár engem az konkrétan nem zavarna, ha a LiS 2-ben is ez a grafikai stílus lenne), de szerintem mivel a Dontnod alkotta meg ezeket a karaktereket, ők tudnák csak igazán megírni rendesen a karakterek múltbeli történéseit, és motivációit. De egyébként mint említettem, nekem maga a setting is fura. Ha megismerjük Rachel-t, akkor így már az első LiS játszása közben egy statikusabb karakter lesz, mert nem csak elmondásokból kell elképzelnünk, milyen lehetett. De majd kiderül, talán majd több infó jön az E3-on.
10.
10.
Giggsy
#9: Az a baj, hogy a Life is Strangenek nemigen van értelme előzményt csinálni, a folytatást meg a játék lezárása nyírta ki. Tudom, nem Max-ék sztorija lesz majd a következőkben, épp ezért nem is érzem igazán folytatásnak azt.
9.
9.
Macifasz
#8: Sztem olyan ez, mint amikor a Rocksteady Studios kiadta a WB Games Montreal-nak az Arkham Origins fejlesztését (ami szintén előzmény volt ugye), miközben ők gőzerővel dolgoztak az Arkham Knight-on. Valszeg a folytatás nagyobb volumerű lesz, esetlegg több, az első résztől eltérő újítással (mind játékmenet és grafika terén), míg az előzmény meg az első évad vonalán és stílusvilágán fog majd zajlani.
8.
8.
fearer
Hmm, egyelőre nem nagyon tudom hova tenni ezt a "nem a Dontnod fejleszt LiS-t" dolgot. Meg mondjuk Rachel karakterét is direkt úgy írták meg eredetileg, hogy ne találkozzunk vele, csak mások elmondásaiból legyen róla elképzelésünk, erre most meg főszereplő lesz. Hát kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle a Deck Nine-osok...
7.
7.
megaone6
#6: Ezt tényleg érdemes volt ideböffenteni. Én is touchscreen-ről vagyok és mégse nyomok félre és hányok össze egy olyan kommentszekciót ami nem is érdekel.

Egyébként a hirhez szólva jöhet, az LiS-t imádtam :D
6.
6.
Prax
O az isten verje meg az osszes touchscreent... egy mod torolhetne a sok hsz-em! Bocsi a spamert!
5.
5.
Prax
#2: Nah bakker telon melle nyultam :( ez a vacak nem erdekel.
4.
4.
Prax
#2: Nah bakker telon melle nyultam :( ez a vacak nem erd
3.
3.
Mortis
na az előzmény még pont hogy a legelvakultabb LiS fan-nokat sem érdekelheti. most komolyan: mindannyiunknak volt pubertáskorunk.
2.
2.
Prax
Carbon volt az utolso (es az elso is) amit elveztem, talan meg a legelso resze ami elment anno. A carbon utani resz nem tetszett, de volt valami az elobbihez hasonlo?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...