Az Electornic Arts felvásárolná a Crysis fejlesztőit?

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 29.
  • Pletyka
Link másolása
Miután a világ legnagyobb kiadójaként az EA felvásárolta a Spellforce-ot is fejlesztő Phenomic-ot, újabb csapat megvételére szánja el magát? Szerencsénkre nem.
Miután a világ legnagyobb kiadójaként az EA felvásárolta a Spellforce-ot is fejlesztő Phenomic-ot, újabb csapat megvételére szánja el magát? Szerencsénkre nem.



A pletykát a német Die Welt magazin kezdte terjeszteni: az Electronic Arts az EA Phenomic "megalapítása" után tárgyalásokat folytat a frankfurti CryTek-ért, kik többek között a Far Cry és a mostanság igen nagy hírnévnek örvendő Crysis címeket jegyzik. Többen rémültek meg a hír hallattán: "Hova növi ki magát így az EA?"

Majd megérkezett a hivatalos információ - a germán újságírók félreértették a cég menedzserének korábbi szavait (miszerint durva fordításban számukra igen fontos a CryTek), így közöltek téves híreket. Tehát az Electronic Arts-nak egyelőre nem célja felvásárolni a német brigádot, bár ki tudja...
9.
9.
pstomi
UTáklom az EA-T NEM VÉLETLEN HOGY A FIFA IS KALAP SZAR PES PEDIG KIRÁLY
8.
8.
aXiss
az egy dolog h pénből élnek... nem is az a bajom, hanem az hogy, ha mindenkit felvásárolnak akko nincs konkurencia, nincs versengés, pedig az minden szektorban kell, mert elősegíti a fejlődést
7.
7.
aXiss
elegem van már abból, amit ezek az óriáscégek nyomatnak. Ha az övék a legjobb akkor verik a mellüket, ha másé, akkor megveszik tőlük (őket) és utána verik a mellüket. Ezt nevezem én "egészséges versengésnek". Hogy a fenébe alakuljon így ki a konkurencia, ha állandóan felvásárolják?

Nagyon száááánalmas
6.
6.
milhend
Ez már csak így megy. (és a nagyok harcába csak a legnagyobbak maradnak).
5.
5.
dr3l
Buzi EA. rohadjon meg az összes pénzsóvár főmufti!
4.
4.
wasaby44
Az Electronic Arts mé nem húz már a picsába elfelé?! Crytek fejlesztői powa'
3.
3.
DACANAL
Ha megveszi csak jól járunk! Crytek motoros NFS,Medal stb ....

Szal sztem csak jól járnánk! XD
2.
2.
szpiiit
Haha lol hülye németek még fordítani de tudnak!!! XD Amúgy 1et értek Roly!
1.
1.
Roly
pénz beszél a kutya meg ugat.

/a játékos meg szopik/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...