Nem jön több frissítés a Destiny első részéhez

Link másolása
Idén jelenik meg a Destiny 2, ezért ahogy az várható volt, az első részhez nem érkezik már több frissítés. A terméktámogatás azért természetesen nem fog leállni, de játékmenetbeli változtatásokra már ne számítsunk.

Hosszú utat tett meg a Destiny 2014-es megjelenése óta, és most nagyon úgy tűnik, hogy véget ér a kaland. A Bungie a hivatalos blogjában jelentette be, hogy az Age of Triumph nevű frissítés volt a legutolsó a sorban - nem változtatnak már a játékon.

A csapat már teljes erejével az idén ősszel érkező második részen dolgozik, így nincs idő már foglalkozni az első játékkal. Természetesen ettől függetlenül a terméktámogatás továbbra is működni fog, még a Destiny 2 megjelenése után is, viszont játékmenetbeli frissítésekre már nem érdemes számítani.

A Destiny 2 szeptember 8-án jelenik meg Xbox One-ra és PS4-re - állítólag a PC-s verzióra kicsit tovább kell várni.

6.
6.
Aanash
#1: Újra indul a második résszel minden.
Szerintem hagyd az első részt, inkább tedd félre a pénzt a másodikra.
4.
4.
Én egy hét után adtam el akkora egy szar volt, a kettő se érdekel, nem tudom mit eszenk benne az emberek :D
3.
3.
zozo76hun
#1: most le volt ertekelve a collection, filoztam rajta hogy meg kene venni, de mivel nyakunkon a 2 resz mar nem akarok foglalkozni vele. igyis-ugyis leesik a tabor ami meg fogalkozik vele, ha megjelenik a 2 resz meg meg jobban le fog csokenni. mar nem kinlodok vele.
2.
2.
maktub
#1: Még mindig elég aktív a PS4-es tábor, habár jóval kevésbé, mint néhány hónappal korábban. Az Age of Triumph a felfrissített raidekkel sajnos csak addig volt a többség számára érdekes, amíg meg nem szerezték az új lootot.
1.
1.
RangerFox
Remélem még játszani fognak egy darabig vele, nyáron akarom beszerezni a collectiont Ps4-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...