Little Nightmares - új hőst kapunk a DLC-kben

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 7.
  • Letöltés
Link másolása
Befutott a Little Nightmares szezonbérlete. A 15 dolláros Secrets of the Maw egyelőre csak PlayStation 4-en érhető el, de szinte biztos, hogy kapunk PC-s és Xbox One-os verziót is.

Igaznak bizonyultak a május végi találgatások, a Bandai Namco ugyanis váratlanul fellőtte a PlayStation Store-ba a Little Nightmares szezonbérletét.

A 15 dollárba kerülő Secrets of the Maw három vadonatúj helyszínre kalauzolja el a menekülni vágyó rajongókat. A főhős ezúttal nem Six lesz, hanem egy vele párhuzamosan szökni akaró, Runaway Kid nevű kissrác. Az első fejezet (The Depth) júliusban érkezik, a folytatásra (The Hideaway) novemberben számíthatunk, míg az utolsó felvonás 2018 januárjában jelenik meg.

A PC-s és Xbox One-os változatról egyelőre nincs hírünk, de szinte biztos, hogy hamarosan azok is megérkeznek.

7.
7.
Yanez
#4: Engem nagyon érdekel a játék, de időm az kevés van, viszont most örülök, hogy nem ruháztam be rá, mert akkor én is majd mindennel együtt fogom megkaparintani.
6.
6.
4.
4.
DarkLord
Én mindig előnyben részesítem az ilyen kis játékokat, de ezt valamiért nem játszottam végig, érdekes...belekezdtem , de valamiért nem fejeztem be soha , pedig nem is hosszú és töröltem. Na, ha kijön hozzá minden szir-szar, akkor, majd végigjátszom legalább nekem hosszabb lesz, mint másnak akkor már egyben :D
3.
3.
KRAT0S
Azért ez jó nagy kibaszás volt!!!
Megvettem a játékot 6000-ért,ami olyan rövid volt hogy csak pislogtam hogy most komolyan ennyi volt???
És most meg megvehetem 3000-ért amit kivágtak belőle .... hát nem fogom!!!

Ráadásul ez valami "Expansion Pass" tehát még lehet fog jönni valami ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...