E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#42
#24: Multiplatform
#41
Lesz a NFS-ben bogár O.o
Én Trabantot akarok!
:D
miért jó ennyi cutscene egy ilyen kevés játék időben?
nem lett volna jobb ha mondjuk te neked kéne a kamion mellet tartanod a verdád amíg a haverod átugrik?
#40
a the way out az teljesen letaglózott nagyon tetszik ez haverral egy képernyőn jónak ígérkezik. az meg h 2 ingyen map és 4 helyett 6 pálya jön bf1 új dlcben az meg felcsigázott nagyon. EA nem ismerek rád
#39
A Fifa 18-ban örülök, hogy folytatják Hunter sztoriját (bár sejteni lehetett)...A Way Out jónak ígérkezik, már több haverom is jelezte, hogy csapathatnánk. :-) Az SW jól fest, remélem a sztorija hosszabb lesz mint a BF1-é. Az új BioWare játék meg felcsigázott. Ennyi. A többi sport játék nem izgat, az új NFS meg kritikán alulinak fest. Ok, hogy a Halálos Iramban sikereit akarja meglovaglóni, de akkor is gáz volt ez, amit mutattak belőle. Egy a játékmenetet folyamatosan megzavaró, előre skriptelt fosnak tűnik.
#38
#34: +1 Nekem az új NFS is tetszett, olyan Burnout hangulata van.
#37
Vártam egy kokainégetős (akarom mondank Visceral) Star Wars játékról látni valamit, de annak ellenére jó volt.
Battlefront 2, A Way Out, Anthem - eddig bejövős, tuti vétel :)
Need for Speed Payback - nekem tetszik, ha már versenyzős játékot nem tudnak csinálni, legalább ilyen filmes dolgot hátha tudnak belőle kraftolni. Majd meglátjuk. :/
#36
#33: Most már csak nem is készül:)
#35
Hol a 3 SW játék a Battlefronton kívül, hol a pics*ba van???
#34
Engem meggyőztek a Battlefront 2-vel, a Fifa 18 továbbra is jó lesz, az Anthemre nagyon kíváncsi vagyok, és az A way out klasszul hangzik.
#33
#31: Pont ezt akartam kérdezni. Az Amy Heming-es cucc érdekelt volna legjobban.
#32
hát ez jó ergya volt. eléggé furán voltak adagolva azok amiket láttunk. BF2-ből több sztori gameplayt elviseltem volna, de inkább az eddig be nem jelentett SW játékot vártam. Az NFS-sel meg hát tudjuk mit akarnak meglovagolni, de vhogy még azt is szarul csinálták.
#31
Összességében elment, de jobb volt mint eddig. De hol a többi SW játék?
#30
#28: Mindegy ha annyival szebb lesz a pro verzánál már elgondolkodtat. Nem hiába az ms fogja bemutatni.
#29
#25: Igazad van de valahogy érzem a...in my guts, na! :D Holnap ms konfon meglátjuk de már most biztos vagyok hogy összefossuk a gatyánkat tõle.
#28
#24: Nem hinném, gondolom az erofitoktatas veget lesz ott, de ígéretes
#27
#26: én is pont erre gondoltam. ezek komolyan agyhalottnak nézik az embereket? hogy örülni fognak az ingyen DLC-nek és minden korábbi baromkodásukat megbocsájtják?
#26
Ingyen DLC ajándékba...ami alapjáraton benne volt a játékban, csak kivágtuk, hogy odaadjuk nektek ingyen. Ez mekkora biznisz, MEKKORA BIZNIIIIIIIIIIIIIIIISZ!
#25
#24: Ember azért naaa, akár még stratégiai játék is lehetne. Ez a videó nem volt fél perc.
#24
#21: Csak az Anthem miatt vennék scorpiot ha exkluzív lesz. Brutál.
#23
#19: +1 Végre valami új játékmenetben.