E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 10.
  • Rendezvény
Link másolása
Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

22:16 - Vége a meccsnek, a droidok győztek! Ezzel az EA konferenciájának is vége. A Battlefront II kampányát hiányoltuk, de reméljük, valamelyik konzolgyártó bevette a műsorába. Holnap folytatjuk, köszi, hogy velünk tartottatok!

22:11 - A droidok nyomulnak előre, teljesítik a küldetésüket, és kezdetét veszi a csata második fázisa, ahol már más a feladatuk. Közben az első hősök is megérkeznek, a droidok oldalán Darth Maul és Boba Fett küzd. Értelemszerűen mindegyikük más és más képességekkel rendelkezik, de alapvetően igaz ez a mezei játékoskarakterekre is, hiszen a kasztrendszer befolyásolja, hogy miként tudunk majd harcolni.

22:04 - A gunplay egyébként változatlanul árkádosabb, mint más lövöldéknél, és megint használhatunk Star Cardokat, amelyek mindenféle extra felszerelést és képességet adnak. Csata közben harci pontokat gyűjthetünk, ezekből vásárolhatunk spéci járműveket és hősöket magunknak.

22:00 - A műsor végén vágatlan multis meccset nézhetünk meg a multiplayerből, méghozzá a már beharangozott felállás mellett. A droidok és a klónok szemszögéből is követjük az eseményeket, mindkét csapatnak más-más feladata van. Belső és külső nézetből egyaránt játszhatunk majd, és természetesen lesznek járművek is: Theed felett keselyűdroidok keringenek éppen.

21:58 - Ezután a Finnt alakító John Boyega jelentkezik egy rövid üzenet erejéig, a bejelentése szerint Finn és Captain Phasma is benne lesz a játékban, de csak mint DLC-szereplő: őket (és amúgy minden más extra tartalmat) ingyen tölthetünk majd le.

21:51 - Az új látnivalókat a meghívott videósok tesztjekor felvett visszajelzések és a fejlesztők kommentárjai vezetik fel egy összeállításban. Ezután következik a várva-várt multiplayer gameplay trailer: a droidok és a klónok csapnak össze Naboo-n, a csatába aztán Darth Maul is beszáll. A videó második felére extra snittek jutottak, hogy lássuk, mennyi ismerős arc és helyszín lesz a játékban - a sztorimódból is kapunk egy nagyon-nagyon rövid ízelítőt, benne az Uralkodóval, de ennél többet sajnos nem látunk belőle.

21:46 - Közeledik a Star Wars: Battlefront II. Rohamosztagosok lepik el a színpadot, majd a kampány főhősnőjét alakító színésznő érkezik: a sztoriról kezd el mesélni, amely a jól ismert szereplők mellett új karaktereket is behoz a kánonba, illetve kitölti A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közötti eseményeket. A játék amúgy is tartalmasabb lesz, több hőst kapunk, mélyebb testreszabási lehetőségeink lesznek, és űrcsatákra számíthatunk.

21:41 - Ezután először láthatjuk mozgásban az NBA Live 18-at - a sorozat megint hosszabb szünet után tér vissza. Első körben nem a legszerencsésebb módját látjuk a bemutatónak, a játék készítői egy lassított visszajátszást pörgetnek le, hogy lássunk egy látványos mozdulatot, de ez önmagában nem túl meggyőző.  Ezután vetítik csak le az első trailert: karakterünkkel a kötelező NBA-meccseken túl az utcán is megmérethetjük magunkat, a stílusunkat mi magunk alakíthatjuk ki. A játékhoz augusztusban demót is kapunk.

21:40 - Gyorsan ugrunk is, következik a BioWare új címe! Rövid ízelítőt látunk belőle, posztapokaliptikus sci-fi környezet, brutális szörnyek és exosuitok tűnnek fel benne. Meg persze itt is van Fal. A teljes bemutató a holnapi Xbox-eseményen várható, a játék címe Anthem.

21:39 - Utána a Scorpióról mesél, mutatnak néhány snittet, amelyek azt bizonyítják elvileg, hogy miként fog festeni a Madden az új Xboxon.

21:37 - Söderlund újra színpadon, bemutatja az EA új kutatócsapatát, a SEED-et (Search for Extraordinary Experience Division), ami mindenféle technológiával kísérletezik majd a jövő játékélményét keresve.

21:33 -  Fares - akit imád a közönség - szerint kifejezetten az volt a cél, hogy olyan kooperatív játékot készítsenek, ahol nem lehet csak úgy beugorni. Gameplay videót látunk: a játék csak és kizárólag osztott képernyővel játszható, akkor is, ha online toljuk. Folyamatosan látjuk a két karakter körül történő eseményeket, olyan helyzet is előfordulhat, hogy az egyikük esetében átvezetőt látunk, míg a másikat irányíthatjuk. A videó alapján változatos játékkal lesz dolgunk, a készítők azt ígérik, hogy minden egyes jelenet egyedi lesz. 2018 elején várható az A Way Out megjelenése.

21:30 - Söderlund lerántja a leplet a tavaly életre hívott EA Originals program következő játékáról - az EA Originals független fejlesztőket hivatott felkarolni.  A Brothers: A Tale of Two Sons atyja, Josef Fares dolgozik rajta a Hazelight nevű svéd csapatával, és egy kooperatív játék lesz, amiben egy börtönből kell megszöknünk, majd tovább menekülnünk. Változatos helyzetekben kell összedolgoznunk a partnerünkkel, ügyességi és akciórészek is lesznek. A Way Out néven fut a kicsike, jópofának tűnik! .

21:25 - Gameplay videóval folytatjuk, az ihletforrás egyértelműen a Halálos iramban. Az autópályán eredünk egy kamion nyomába, közben annyit ütközünk az azt védő járgányokkal, hogy az már szinte szokatlan. Két másodpercenként kapunk egy látványos lassítást, a mi Mustangunk persze még bírja szuflával. Mikor a kamion közelébe érünk, a társunk felpattan rá, és elhajt az ott parkoló Koenigsegg-gel - itt elvágják a videót, de a jelek szerint az következne, hogy átvesszük az irányítást, és egy rendőrüldözés veszi kezdetét, helikopterrel és mindennel.

21:23 - Folytatjuk, terítéken a Need for Speed: Payback. A vezető producer szerint nemcsak a versenyen lesz a hangsúly, kifejezetten akciódús epizódnak nézünk elébe. Az eddigi legváltozatosabb nyitott világot kapjuk majd meg, három játszható karakterrel és rendkívül mély testreszabási lehetőségekkel: akár roncsokból is álomautókat építhetünk majd.

21:22 - Egy élőszereplős összeállítást láthatunk az előző játék sztorimódjának főszereplőjéről, Alex Hunterről, amiben egy sor focista, edző és más ismert arc méltatja őt. Néhány rövid snitt erejéig megmutatják nekünk a folytatást is: Hunter természetesen visszatér idén.

21:16 - FIFA 18 a következő. A bejelentéssel közzétett trailer bővített változatát láthatjuk, aminek az első felét Cristiano Ronaldóra hegyezték ki a készítők - ő lesz ugyanis az új rész arca. Egy népszerű focis műsor, a Men in Blazers nevű formáció vezeti fel a játékot, az ő vicces narrálásuk mellett újabb ingame pillanatokat láthatunk, és a FIFA 17-re is visszatekintünk. ("Alex Hunter az első szezonjában 300 millió gólt rúgott!")

21:13 - Az EA Worldwide Studios fejese, Patrick Söderlund lép színpadra. Beteasel a Gamescomra egy Battlefielddel kapcsolatos újdonságot, majd a kompetitív játékokról és azok jelentőségéről kezd el mesélni. A Battlefield-videóhoz hasonlóan az EA Sports játékai is kaptak egy best of-videót, ezúttal azonban az elmúlt idők eSport-bajnokságainak legfelemelőbb és legfeszültebb perceit láthatjuk viszont.

21:08 - A felvezetőt követően a Battlefield 1 kerül terítékre. Egy közösségi best of-videót látunk, látványos pillanatokkal a játékból és néhány streamer válogatott örjöngésével. A DICE illetékese az új tartalmakról mesél: nyáron jönnek az éjszakai pályák, egy júniusban és egy júliusban. Szeptemberben érkezik az In the Name of Tsar kiegészítő, ami a női katonákat is magával hozza többek között. Screenshotokat és előzetest látunk a fagyos keleti frontra kalauzoló DLC-ből.

21:05 - Bevezetőjében hangsúlyozza: a játékosok játszani szeretnének, emellett fontos a tartalomkészítés lehetősége és a közösségi élmény is.

21:03 - A Madden NFL 18 trailere következik, a Frostbite motor hajtja a játékot, és itt is befigyel már a sztorimód. Ezután színpadra lép Andrew Wilson, a kiadó vezérigazgatója; állítása szerint ez az eddigi leginnovatívabb Madden-játékuk.

21:00 - Kezdődik! Videomontázzsal indítunk, az EA összes előre beharangozott címe feltűnik benne. Ezután élő zenével folytatódik az előjáték, az ütősök egytől-egyig focimezbe bújtak. Nem véletlenül!

20:56 - Már csak pár perc!

20:45 - A formalitás kedvéért érdemes megjegyezni, hogy az EA idén sem vesz részt az E3-on. Helyette egy EA Play nevű rendezvényt tartanak (szintén Los Angelesben), ahol a konferencia után a játékosok is kipróbálhatják a legújabb játékaikat.

20:39 - Megjött a kép a streamünkre, lehet üldögélő embereket nézni kezdésig!

20:24 - Ha már meglepetések, a jelek szerint a BioWare új IP-je is bemutatkozik majd az este, tudjátok ez az a játék, ami az EA válasza lenne a The Divisionre és a Destinyre.

20:00 - Egy óra múlva kezdés, ne menjetek sehová! Battlefront II, Need for Speed, FIFA, NBA, Madden NFL és Battlefield 1 biztosan lesz az este folyamán, de más meglepetések is várhatók!

***

Ha a videós közvetítés érdekel, erre keresgélj, ha pedig a bejelentések gyors összegzésére és kommentárjára vágysz, jó helyen jársz! A hírünket folyamatosan frissítjük majd, úgyhogy nyomkodjátok sűrűn az F5-öt, és kommenteljetek serényen!

8.
8.
user101
Alapvetően én is azon gondolkodtam, hogy nekem legalábbis, aki nem multizik és nem játszik sport játékokkal ( pláne itt Európában, amerikai focit... :) ez egy nagyon vérszegény valami volt. Oké, a Battlefront single módja talán érdekel, de ennyi... :(((
7.
7.
kopic
10/5

De csakis a rohamosztagos csaj miatt.
6.
6.
KRAT0S
Ez egy nulla volt.
Kíváncsi vagyok a MS mit fakit.
Van egy olyan sanda gyanúm hogy az se lesz különb.
bemutatjak a gépet pár multi címmel,azt csókolom.
5.
5.
KillierInstinct
Gyenge volt..Legalabb a Visceral Star Warsbol mutattak volna belole valamit
4.
4.
Drazhar
Ez vérszegény volt, de komolyan. Még mindig rejtegetik a többi SW játékot, a Bioware-ből legalább holnap látunk valamit, az NFS egy kész vicc.
3.
3.
MrLentoFan
Összegezve 10/5
A wayout meg az a bioware ip-n kívül semmi extra megfűszerezve egy kis StarWars kötelezővel! Jah és NFS NEEEE!!! Nem is kommentálom....
2.
2.
Chrysh
3 SW játék.....3 SW játékot mondtak, és még mindig csak azt a telibek*rt Battlefront 2-t mutatták. És én nem a Battlefront ellen szólok, de látni kellett volna valami mást is.

(A Way Out viszont nagyon érdekes volt.)
1.
1.
DON GONDOCS
Ez elég gyenge volt, viszont az az 1-2 cím viszont érdekes volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...