E3 2017: Megkapjuk a Wolfenstein folytatását is?

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 10.
  • Pletyka
Link másolása
Azt eddig is nyílt titokként kezelhettük, hogy folytatódik a Wolfenstein: The New Order, inkább csak az volt kérdéses, hogy mikor jelentik be a második részt. Nos, az Amazon bakijának hála egyre biztosabb az E3-as bemutató.

Úgy néz ki, a Bethesda E3-as sajtókonferenciáján a Wolfenstein folytatása is bemutatkozhat. Az Amazon buktatta le idő előtt a játékot, amely a várakozásoknak megfelelően a Wolfenstein II: The New Colossus címet kapta: az áruház német részlege idő előtt töltötte fel az október 27-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő játék adatlapját.

Az üzemeltetők gyorsan kapcsoltak, azóta törölték is, screenshotunk viszont van róla, azt itt nézhetitek meg. A Wolfenstein folytatásának készülte egyébként is nyílt titok volt, csupán a bejelentés időpontja volt kérdéses: miután egy szinkronszínész elkotyogta a hírt, a tavalyi E3-on teaselték is a játékot, itt tűnt fel először a The New Colossus alcím is.

Ha valóban lesz bejelentés, arra hétfőn, reggel 6 órakor számíthatunk. Stay tuned!

8.
8.
user101
Bakker, még az elsőn se tudtam átrágni magam, mert nem jutok dűlőre a Fallout4-el ( és még mindig nem látom a végét :)... Össze kell szednem magam, úgy csak nem fogok nekiesni, hogy nem nyomtam végig az NO-t előtte kétszer ... :D
7.
7.
Machiavelli
Bár csak igaz lenne... Ha megjelenik, akkor nálam ez már GOTY! Imádtam a The New Order-t.
6.
6.
Juha
Mondjuk az amazon elég f*s az üzleti titkok megtartásában, "véletlenül" mindig felkerül egy-egy kósza adatlap idő előtt :-)
Ha ez így lenne, ahogy le van írva, ott folyamatosan cserélődne az ellenőrző bizottság (már ha van ilyen, és persze lehet rotálódik is, csak ez nincs a hírekben).
5.
5.
Gorrister
Nem vagyok egy fps fan, de ezt nagyon várom. Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni a 60-as évek náci Amerikája.
4.
4.
Yanez
Ha ez igaz lesz, nem csak magamhoz fogok nyúlni.
3.
3.
Formula1fanatic
Furcsa, a gamekapocs a Starfieldről nem írt semmit? Ez lehet az egyik nagy bejelentés.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát magamhoz nyúlnék, ha igaz lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...