E3 2017: Ígéretes kooperatív cím a Brothers atyjától

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA műsorának legígéretesebb meglepetése az A Way Out volt, amely a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka lesz. A kooperatív kalandban egy börtönből kell kiszöknünk úgy, hogy folyamatosan egymást segítjük a társunkkal.

Az A Way Out a független fejlesztőket felkaroló EA Originals kezdeményezés zászlaja alatt készül, az ötletgazda pedig nem más, mint Josef Fares, a Brothers atyja. Új stúdiójával, a svéd Hazelighttal ezúttal egy olyan kooperatív játékon dolgoznak, amiben egy börtönből kell kiszabadulnunk a társunkkal.

A játék kizárólag kooperatív módban játszható, itt nem opcionális az együttműködés. Ezt is alátámasztja, hogy az A Way Out mindenképpen osztott képernyővel operál, és bár online is tolhatjuk, a fejlesztők azt ajánlják, hogy egy tévé előtt próbálkozzunk inkább, úgy az igazi. A megjelenése 2018 elején várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

8.
8.
user101
De bakker, muszáj a coop? Ne már! Mé nem lehet megcsinálni singlebe ? A Brothers például nagyon élvezetes volt és tök jól játszható volt egyedül is... Fenébe! :(((
7.
7.
Stranger
6.
6.
csabuszflash
ez tetszett és kapta el a fantáziám legjobban tegnap. várom nagyon :D
5.
5.
h.jozsa
Jónak tűnik!.....viszont Dead Space-nek nyoma sincs sajnos......ez szomorú!
4.
4.
Yanez
Jujj ez a game nagyon megteteszett! Egy eddig ismeretlen élmény lesz coop-ban végigjátszani!
3.
3.
Macifasz
#2: Független fejlesztők játéka, kevesebb pénzzel a fejlesztésre. Sok AAA címnél is van ilyen, na náluk ciki lenne. Itt, sztem nem annyira gáz.
2.
2.
north
Na ez nem tűnik rossznak. Viszont egy észrevétel ami nem nagy gond csak tényleg észrevétel: A szájuk mozog, a fejük biceg de az arca többi része rezzenéstelen :D
Tényleg ilyen nehéz kivitelezni a mimikát? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...