E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 11.
  • Videó
Link másolása
A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!

A megszokottól eltérően már vasárnap késő este várja az érdeklődőket a redmondi konzolgyártó. Nyilván a Project Scorpio bemutatkozását várjuk a legjobban - reméljük, a 90 percnél is hosszabb műsorban fény derül a pontos árra (499 dollár?) és a premier dátumára is.

Természetesen szó esik a játékkínálatról is, minden eddiginél ütősebb látványra számíthatunk, hiszen a masina nyers ereje miatt elfelejthetjük a megkötéseket. Ráadásul a cég még több exkluzív címmel készül Xboxra és Windows 10-re, amire szükségük is van.

A Crackdown 3, az Anthem, a State of Decay 2 és a Sea of Thieves jelenléte már biztosra vehető. A liveblogunkért erre fáradj!

Update! A show lement, az eseményt alább nézhetitek vissza:

21.
21.
zozo76hun
#9: nem lett csunya a gep, hatarozottan jobban nez ki mintha egy elbaszott 3 emeletes hasab lett volna
20.
20.
TDavid22
#19: Sikerült bepótolnom a youtubeon. (egyszerűen nem értem hogy maradtam le hiszen az xbox web oldalán néztem a visszaszámlálást...) :(

A Forza tetszik, szóval azt elhamarkodottan hordtam le bocsi.

A Darwin is jónak tűnik de sok nem derült ki róla azt leszámítva, hogy éhezők viadala játékban. De azt, hogy a karaktereket mennyire lehet testre szabni vagy ezek előre legyártott figurák és hogy menyire pörgös a játék stb stb (PlayerUnknown's vagy kb 5-10 perc alatt lepörög a game)

Ja és a PlayerUnknown's-on pont ma gondolkodtam, hogy fejlesztem a gépemet hogy elfusson rajta ennek nagyon örülök hogy nem kell költenem rá. :D

Akkor csak a rendezvény végére fogyott el a puska poruk pont akkor amikor csatlakoztam.
19.
19.
TDavid22
#18: Edit:
Kb. csak a második felétől csatlakoztam úgyhogy ha valami érdekeset mondtak volna a forzáról vagy akármi másról akkor sorry.

A Super Lucky's Tale aranyos volt meg szép is, de ezt a játékot nem nekem fejlesztik le.
18.
18.
TDavid22
Hát most csalódott vagyok...
Semmi nagy durranás nem volt (számomra), olyan semmilyen lett.
Az Ori-n kívül semmi nem tudott megfogni.
Hihetetlen, hogy a State of Decay 2 csak egy semilyen trailert adot le, kicsit többet vártam volna tőlük (és mi az, hogy csak jövőre láthatjuk, mióta hegesztik már ezt a játékot???)...
Nem az a bajom hogy nem mutattak egy ex játékot se (játszanak csak nyugodtan pc-sek akár a ps4-sek is a jóval miért is zavarna engem) de itt semmi újat nem látunk.
GAMEPLAYEKET vártam volna olyan címektől amiről már kb ennek a generáció elején már tudtuk, hogy jön (jó jó a kalózosból volt de attól meg csak azokat látok minden hónapban hogy kb a fejlesztő csapat jaj de jól szórakozik rajta én meg csak nézhettem).
A Forza 7 szép szép ééés mennyi új pálya vagy auto lesz miben fog különbözni az elödjétől?

Ha a sony bemegy és integet az embereknek és levetít egy DLC trailert már nagyobbat dobot a rendezvényen és haza is mehetnének nagy vigyorral az arcukon.
17.
17.
Yanez
#16: +1
Örülök, mert leginkább a játékokon volt a hangsúly. A többi kurázsi majd a nextgen konzolok bemutatásakor lesz, úgy 2-3 év múlva.
16.
16.
csabuszflash
amugy exkluzívok hiányától eltekintve( windowsra is jön majdnem mind) elég jó kis műsor volt ez jó játékokkal
15.
15.
csabuszflash
az a pixeles valami "last night" nekem is tetszett nagyon bladerunneres volt a hangulata. ezért a sea of thieves miatt irigykedni fogok az xboxosokra mert nem baj h kis egyszerű game de tetszik. a vége fele azért azt hittem idetesznek valami kemány exkluzívot de nem történt meg
14.
14.
Macifasz
#13: Igen, az felkeltette az érdeklődésem nekem is.
13.
13.
Rakottkrumpli
az artful escape-hez nem voltam eléggé be lsd-zve szerintem, de az előtte mutatott pixeles valami az nagyon epik volt!
12.
12.
Macifasz
Új METRO! Na ennek nagyon örülök. :-)
11.
11.
delphijos
#9: Nekem tetszik. Szeretem a letisztult formákat. Ami a teljesítményt illeti, kár hogy ez is CPU limites lesz ( ahogy a Pro is ) , nem véletlen hogy a CPU teljesítményről nem beszélnek ők sem.....
10.
10.
Macifasz
Most komolyan azzal akarják elterelni a figyelmet arról, hogy SEMMI újdonságot nem hoznak a játékok terén, hogy berángatnak a színpadra egy igazi Porsche-t? Taps. :-/
9.
9.
Macifasz
XboxOneX...ez de fantáziadús. Ja nem. És ráadásul még csúnya is. :-D Az már más kérdés, hogy a teljesítménye az rendben lesz.
7.
7.
delphijos
Nagyon kiváncsi vagyok, de elgondolkodtam, és ha igaz lesz az 500 dolláros ár ( ami nálunk simán lehet áfástul mindenestül 180 ) akkor egyelőre lehet mégis kihagyom. Elhiszem hogy bitang erős lesz, és a belsős címek állatul fognak kinézni, de én is tartok tőle hogy a multi anyagoknál nem fogják a fejlesztők venni a fáradtságot hogy kihozzák belőle a pluszt am van benne a Pro-hoz képest.Ennyi pénzt meg sokallok azért. 400-ért első napos vétel lenne. De majd még meglátom hogy festenek rajta a játékok.
6.
6.
kergabi83
#5: Nem hülyeség, engem is az érdekel. Soha nem felejtem el, amikor tavaly bemutatták a ps4 prót, a levegő is megállt a teremben. Hirtelen senki nem tudta, hogy ez most valami vicc, vagy mivan? :D Aztán kisvártatva valaki elkezdett tapsolni... :D
5.
5.
delphijos
Tudom hogy hülyeség, de én ilyenkor mindíg arra vagyok kiváncsi, hogy hogy fog kinézni.
4.
4.
kergabi83
#2: Nem írta el, ez egy képjáték!
Keresd a project scorpio hivatalos, bruttó kiskereskedelmi árát benne! :D :D
3.
3.
DON GONDOCS
Nagyon bizakodó vagyok! :) Persze innen lehet nagyot esni. Remélem télleg annyival szebbek lesznek a játékok, hogy megérje a konzol az árát.
1.
1.
br1Koo
PLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATIONPLAYUSTATION
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...