E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#96
#94: Elvileg az uncharted is vesztesèges. Olyan horribilis összeget fordìtottak rà ami "vàllalhatatlan". Nem vèletlenül nem komunikàljàk azt sem.
Ezek presztìzs cìmek, nem kifejezetten azèrt vannak hogy magàbòl a jàtèkbòl profitàljanak.
#95
#82: Tlou2 ben nem vagyok biztos, de tobbi jogos.
#94
#93: Azon is múlik mennyire lett sikeres eladás ügyileg. Nem tudom, nem követtem, viszont az tuti, hogy most még egy teasert se várjál, se dátumot.
#93
#92: De èn 10000szàzalèkra ìrom hogy lesz folytatàs. Nem ìrok semmi olyat de aki vègig vitte az tudja mièrt
#92
#90: Nem azt ìrtam hogy most. Csak làssak egy trailert mondjuk 2018 november decemberi dàtummal. :D

Amùgy a Horizonnàl egy dlc-vel is megelègednèk "egyenlőre", AMIBEN A BASZOTT NAGY ROBOT SASOKAT MEG LEHET ÜLNI ;D. Olvastam hogy mondtàk mièrt nem lehet, elvileg technikai oka van. Nem tudna a jàtèk olyan gyorsan tölteni a grafika miatt.
#90
#88: Nagyon korai lenne még a folytatás, nemrég jelent meg a game.
#89
#79: Ha az XboxX 400lepedõ lenne tuti lenne árcsökkentés, de mivel 500 dodó a sony nem hülye hogy árcsökkentést jelentsen be, sajnos.
#88
#85: Szemèlyes vèlemèny csak, szerintem a Team Ninja a sony-val együtt nagy "barom" lenne ha nem lenne a Nioh-nak folytatàsa. A Dark Souls-nak vège, azt meg mèg mindig nem tudjuk hogy a From Software csak a DS szèriànak vetett vèget vagy a műfajnak is (talàn lesz Blooodborne 2) ès teljes màs irànyban kezdik ùjra, mert ha igen akkor ő utànuk a Team Ninja-nak itt lenne az esèlye hogy egy màsik hasnlò műfajù jàtèkàbòl csinàljon ikont, azzal együtt hogy àt is veszi eme műfaj főszerepèt.

A Horizont megjegyeztem idèzőjelebe hogy most mèg csak àlom elvègre nem règ jelent meg.

Az Until Dawn folytatàst akkor meg megette a fene, bààr a From Software-el is tudtak exkluzìvot kèszìteni...
#87
YanezModerátor
#86: Attól, hogy nem jön idén, én szívesen megnéznék egy újabb cutscenet!!! Kojima azt mondta nem lesz kint a Death Stranding, de valami új vidit mutatnak majd róla. Egy kis szirszart, vagy valami ilyesmit, de azt is várom!
#86
#82: TLoU2-t remélem nem lesz, messze van még. Most még csak egy újabb cutscene-t tudnának mutatni, azt meg minek. Kojima azt mondta nem lesz Death Stranding, amit én nem is bánok, még a TLou-nál is messzebb van.
#85
#83: "Nioh 2
Horizon zero dawn 2 (bàr ez tènyleg csak ilyen àlam fèle, meg nagyon korai)"

dén jelentek meg kizárt, hogy idén bejelentik a folytatást. Nioh-nak szerintem nem is lesz folytatása. Horizon-nak biztos lesz, kb 2 év múlva bemutatják.

"Until dawn???"
SuperMassive multi platform játékokat csinál. Szerintem így nem lesz egy ideig folytatás,.
#84
van egy olyan érzésem h a sony semmi uj hardvert ugye nem mitat be és kapunk tömény 90 percet játékokkal aminek fele meg exkluzív lesz. ne haragudj pénztárca kiürül a hasad ;(
#83
#79: A tippedet kiegèszìtenèm;
Bloodborne 2
Nioh 2
Horizon zero dawn 2 (bàr ez tènyleg csak ilyen àlam fèle, meg nagyon korai)

Until dawn???

Yanez ìrta a többit.

Azon se fogok meglepődni ha bemutatnak egy vadiùj sony cìmet
#82
YanezModerátor
#79: Hogyan hagyhattad ki a TLoU2-t? Plusz UC4 DLC, Crash Bandicoot trilogy, Oddworld 2 remake és valamit ígértek mutatni a Death Stranding-ből is.
#81
#53: https://youtu.be/0bxhmoNXnb8

Sirok basszus.
#80
#79: Battlefront II single player trailer
#79
Sony e3 tippek:
Arcsokkentes
GT S
GoW trailer
RDR2
Bully 2 ?
Uj ip
Spider man
Detroit
Days Gone
Wolfenstein 2 gameplay ?
CoD
Destiny 2
#78
#70: Ottvan meg az Infamous, Ratchet and Clank, Killzone is...
Sokkal egyedibb cimek vannak ra.
#77
#55: Amit mondtal Halo sztorira az tenyleg igy van (rajongokent mondom) , 5.resznel az a baj, hogy rosszul van megvagva, a lenyegi infokat gameplay kozben tudsz kihamozni es az axtemerdek ellenfel is zavaro egy ido utan.