E3 2017: Definitív kiadást kap az Age of Empires

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén ünnepli huszadik születésnapját az Age of Empires-sorozat, ami egy különleges felújított változattal ünnepli ezt a jeles eseményt. A hajtás után trailert is találtok a definitív kiadásról.

Ugyan az idei PC Gaming Show sem kínált sok érdekességet, azért örömteli, hogy a Microsoft Studios jóvoltából volt értékelhető bejelentés. Ezt pedig nem más, mint az Age of Empires: Definitive Edition, ami a legendás történelmi RTS huszadik születésnapja alkalmából készül. A felújított kiadással többek között Xbox Live-os multiplayert és 4K-s felbontást kapunk, miközben a UI is teljesen megújul, méghozzá a játékmenet javára. Természetesen az újrarajzolt külső mellett a zenét is sikerült újrahangszerelni.

Lesz majd bétateszt, amire a hivatalos, egyelőre nem elérhető oldalon tudtok majd jelentkezni.

6.
6.
dzsiádzsó
#4: Miért te eddig Mac OS-n vagy Win mobilon toltad eme kedves címet? Teljesen értelmetlen, amit írsz fogadd el. Amúgy meg a MS GS a kiadó, miért kéne kiadni bármi másra, az AoE2 ps2-n totál bukás volt, az Apple kinőtte magát, és tényleges konkurencia, miért ölnének millió dollárokat egy Mac portba? Nem emlékszem az Apple is ilyen jófej módon akarna bármit is törekedni a Win kompatibilitás terén.
Amúgy meg 2 éve jelen van a win10, és lényegében bármi, ami egy win7-et elvitt elvisz egy win10-et is, lehet szeretni nem szeretni (én is van amivel így van amivel úgy vagyok) de az idő haladtával váltani kell majd úgy is. Steam meg legalább akkora kalap...., mint a win store...
5.
5.
Perseus84
#4: Te mirol beszelsz ember, mar megint nagyon okos akartal lenni. 97-ben mikor kijott ott volt a rohadt nagy MS logo az inditasnal. 97ben meg Steam sem volt de neked ez mar hihetetlen felfognod az okos 10 eves szinteddel. Nezz utanna mielott ekkora faszsagokat irsz ide.
2.
2.
mestermagyar
Szegény játék. Mégegy számomra kedves cím ami a Microsoft berkeibe lesz taszítva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...