E3 2017: Skull & Bones - a Black Flag nyomában

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadonatúj kalózos játékot villantott a Ubisoft, amelyen a kiadó szingapúri csapata dolgozik. Ez a stúdió fejlesztette az Assassin's Creed IV: Black Flag tengeri csatáit, az ott szerzett tapasztalatokat gondolták tovább.

A Skull & Bonesban egy feltörekvő kalózkapitányt alakítunk, akivel az Indiai-óceánon kell hírnevet szereznünk. Lesz majd saját rejtekhelyünk, legénységet toborzunk, és persze olyan hajót álmodunk meg magunknak, amilyet szeretnénk.

A gazdag rakománnyal megpakolt kereskedőhajóknak egyedül vagy csapatban is nekiveselkedhetünk majd, a zsákmányon pedig megosztozunk - hacsak el nem áruljuk a társainkat! A játékban mezei PvP-módok is helyet kaptak, az 5v5-ös Loot Huntban az a feladat, hogy a lehető legtöbb kinccsel lógjunk meg egy adott területről.  A hangsúly pedig a "meglógáson" van: a kalózokra is vadásznak majd, ha nem iparkodsz, a tenger fenekén végzed.

A Skull & Bones jövő ősszel kerül boltokba, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül. A játék bétájára itt tudtok jelentkezni.

13.
13.
Duken
10.
10.
ollie92
Ha jól tudom, ez csak a hajúzásra alapul és NEM lesz benne kardozás, illetve közelharc.
8.
8.
Hunszi
#5: Nagy város? Nem valószínű...mivel ez nagyon úgy tűnik, hogy csak hajós csata...ergó gyalogos barangolás nem lesz benne,
7.
7.
Hunszi
De miéééért? miért kell multis legyen? Soha nem lesznek ilyen csaták más játékosok ellen, mint, ami volt ebben a videóban...tudjuk milyenek a PvP meccsek...esztelen hentelés és összevisszaság az egész. A Black Flag pontosan azért volt jó, mert az AI irányította az ellenfeleket. Plusz ne is beszéljünk arról, hogy ez kifejezetten csak a hajózáson alapszik, tehát nem lesz third person átszállás és fedélzeti harc...olyan érzésem van itt is, mint az Anthemnél, single sandboxban nagyon nagyot ütne, így megy csak jó lesz ,de meh...
6.
6.
crytek
Singlebe jöhetne ilyen ne csak mindig onlineba
5.
5.
patka21991
Én az AC IV-ben és az AC Rogueban is untam a hajós részeket egy idő után. AC III-ban optimális mennyiségű volt. Ki fogom próbálni, de nem hiszem, hogy hosszú életű játék lesz a számomra. Remélem lesz benne legalább egy nagy város, ahol elfoglalhatnánk magunkat mással is.
1.
1.
Gykrizsi
Hát azért ezt kicsit túltolták, ez konkrétan a AC IV hajós részek stand alone verziója. Ugyan azok a menük, támadások, grafika. Azért ez már tényleg durva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...