E3 2017: PlayStation VR-körkép

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt vártuk, a Sony alaposan megnyomja a PlayStation VR-t, számos új címet jelentettek be a platformra. Talán a legfontosabb mind közül, hogy a Skyrimet is átírják a VR-szemüvegre, de jön a Supermassive Bravo Teamje és sok más is.

A The Elder Scrolls V: Skyrim is jön PlayStation VR-ra

Az idei E3 egyik trendje, hogy több korábbi sikercímet is átírnak VR-szemüvegekre. A Doom és a Fallout VR-verziója után a Skyrim sem kerülheti el a sorsát, az új verzió páratlan képaránnyal, mélységgel gondolja újra a teljes játékot. Az átirat tartalmazza a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn kiegészítőket is. A Skyrim VR novemberben érkezik.

Bravo Team - a Supermassive másik VR-játéka

Az Until Dawn előzményeként is felfogható The Inpatient mellett egy másik bejelentéssel is készült a brit csapat. A Bravo Team egy hamisítatlan shooter lesz, ami valahol Kelet-Európában játszódik. Lesznek rohamkarabélyok, fedezékbe is húzódhatunk, ha veszélyessé válik a harc, és a rádiós csevegés arra utal, hogy némi multiplayer lehetőség is kerül a játékba.

Moss - VR-játék egy egérrel a főszerepben

Ebben a Zelda-stílusú kalandban egy bátor egér hosszú útra indul, szerencsére segítsége is akad egy szellem személyében. Az entitás segít neki eligazodni a pusztában, tanácsokkal látja el a rejtvények megoldása közben. A sajátos perspektíva miatt mindenképp érdekes a Moss, amely szemmel láthatóan remekül kihasználja a PS VR-ban rejlő lehetőségeket.

PS VR-mellékágat kap a Final Fantasy XV

Még egy minijátékot tehetnek magukévá a Final Fantasy XV rajongói. A főként lövöldözésre kihegyezett spin-off mellett a szeptemberben érkező Monsters of The Deepben leginkább horgászni fogunk. Miközben egy tengeri lény elkapásán szorgoskodunk, együtt lóghatunk az RPG-ből ismerős karakterekkel, jókat beszélgethetünk a tábortűznél és kajálhatunk is. Úgy tűnik, a főszereplő Prompto lesz.

Nyugatra költözik a No Heroes Allowed!

A SIE Japan Studio és Acquire PS VR-játéka beveszi az európai piacot is. A valós idejű stratégiában te vagy a Pusztítás Istene, feladatod az, hogy az emberi településeket terrorizáld. Szörnyeket küldhetsz a falvakba, kardélre hányva azt a maroknyi hőst, aki meg akar fékezni. Istenként egyfajta ökoszisztémát kell kiépítened a szörnyek között, a gyengébb lényekkel etetheted az erősebbeket. Ha rosszul taktikázol, leölik a seregedet. Megjelenési dátum még nincs.

Íme, a Star Child

Egy furcsa idegen bolygóra érkezünk egy űrhajóval. Szépen felfedezzük a barlangokkal tarkított planétát, ám egy árnyékban rejtőző fenevad követ téged. Hamarosan egy hatalmas lényhez kerülünk közel.

PlayStation VR-ra költözik a Superhot VR is

Idén nyáron a Superhot VR-os mellékága is beveszi a PlayStation VR-t - utolsóként a fontosabb VR-szemüvegek közül. A játék még decemberben jelent meg az Oculus Riftre, és a múlt hónapban tette tiszteletét a HTC Vive-on.

3.
3.
Extol
Skyrim VR-t remélem küldik ingyér, mint a HD kiadást, azoknak akik megvan a teljes kollekció
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...